Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wolfenstein: The New Order Wolfenstein: The New Order

Doom béta jár a Wolfenstein: The New Order előrendelőinek

Az új Wolfenstein új trailert és megjelenési dátumot is kapott, az előrendelők pedig egy bizonyos Doom játék bétájához is hozzáférnek majd. De vajon milyen Doom játékéhoz?

2014.02.20. 17:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Régen hallhattunk már a Bethesda gondozásában a MachineGames csapatánál készül Wolfenstein: The New Orderről, most viszont több érdekes és örömteli hír is napvilágot látott. Kezdjük az elsővel, amely talán a legfontosabb: pontos megjelenési dátumot kapott a játék, amely szerint május 23-án számíthatunk a premierre PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
Ehhez kapcsolódó hír, hogy már előrendelhető a játék, amelyen bizony érdemes elgondolkozni. Azok ugyanis, akik megelőlegezik a bizalmat a játéknak, azok garantált hozzáférést is nyernek egy bizonyos Doom játék bétájához. A Bethesda nagyjából ennyit közölt, vagyis nem tisztázta, hogy a még be sem jelentett, de milliók által várt Doom 4-ről van-e szó, esetleg valami egészen másról. Mindenesetre a világhálón keringő különféle pletykák és szóbeszédek alapján a negyedik részről lehet szó. Az id Software egykori alapítója, Tim Willits például egy tavalyi rendezvényen elárulta, a játék régóta készül, ám 2011-ben szinte teljesen újra kellett kezdeni. Más hírek már arról számolnak be, hogy a célplatformok között a PC-PS4-X1 trió szerepel. Utóbbi hír mondjuk annyira nem meglepő.
A harmadik hír már több aktualitással rendelkezik, ugyanis a Wolfenstein: The New Order vadonatúj traileréről van szó. ■

Wolfenstein: The New Order
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wolfenstein: The New Order

hozzászólások (2)

Peace
Peace 2014.02.20. 19:00
Lehetséges lenne????!!!!!!!! Doom 4! <3
SwitcX88
SwitcX88 2014.02.28. 13:51
+1! Már csak emiatt is nagyon gondolkodok az elővételen. Csak legyen végre steam-re kirakva.
ajánlott olvasnivaló