25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kiefer Sutherland is közreműködik az új Mortal Kombatban

A népszerű színész megerősítette, hogy szerepelni fog az új verekedős játékban.

Írta: GeryG

Kiefer Sutherlandet a legtöbben a 24 című sorozat főszereplőjeként ismerik. Azt viszont már kevesebben tudják róla, hogy az utóbbi években néhány videojátékhoz is kölcsönözte a hangját. A sort természetesen a 24: The Game nyitotta még 2006-ban, majd szerepelt a Call of Duty: World at Warban, mostanában pedig a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain munkálatainál segédkezik. A napokban egy interjú során újabb ilyen projektjéről rántotta le a leplet: mint kiderült, egy Mortal Kombat játékhoz is rögzítettek vele hanganyagot.
"Dolgoztam a Mortal Kombaton, ami egy hatalmas játék lesz, de nem olyan, mint a Metal Gear Solid V." - magyarázta Sutherland az IGN-nek.
Ez már nem az első jele, hogy a NetherRealm Studios újra a Mortal Kombat széria felé fordult. A tavaly San Diegoban megrendezett Comic Con alkalmával Lance Sloane, a Mortal Kombat Legacy minisorozat producere jelentette ki, hogy szeretné az új mozi premierjét az új játékhoz időzíteni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!