Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Dragons and Titans

Ingyenes MOBA érkezett, amelyben sárkányok csapnak össze egymással.

2014.03.14. 19:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Versus Evil kiadó karolta fel a független Wyrmbyte stúdió ingyenes MOBA-ját, a Dragons and Titanst. A játékban a Dragon Lord szerepét ölthetjük magunkra, akit azért hívtak csatába, hogy sárkányaival kiszabadítsa a titánokat, akik így újabb 100 évig uralkodhatnak a világon. Eleinte 30 különféle sárkány áll a játékosok rendelkezésére, akiket rengeteg fegyverrel szerelhetünk fel, hogy győztesen kerüljenek ki a 10-15 perces csatákból.
"A Dragons and Titans új színt visz a MOBA játékok világába, nagyon tetszik, hogy a Wyrmbyte ilyen egyedit alkotott. Szerintünk az olyan ötletek, mint az egyszemélyes kampányok, a kovácsműhelyekben fejleszthető fegyverek, vagy a sárkányok fejlesztésének lehetősége, rengeteg pluszt adnak a MOBA élményhez, amelyet már nagyon szeretnénk a játékosokkal is megismertetni. A Dragons and Titans remek példája annak, hogy milyen, amikor egy független stúdió a saját ötletei alapján készíti el a játékát." - nyilatkozta Steve Escalante, a Versus Evil vezetője.
A játék ingyenesen tölthető le a Steam áruházából, de ugyanitt megvásárolható három starter pack is: Basic, Premium és Elite amelyek számos játékon belüli bónuszt tartalmaznak. ■

Dragons and Titans
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragons and Titans

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló