For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamre került a The Black Mirror két része

A hangulatos kalandjáték-trilógia második és harmadik része került a Steam kínálatába.

2014.04.06. 16:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2003-ban jelent meg a The Black Mirror című point'n'click kalandjáték, amelyben egy fiatal férfit, Samuel Gordont irányíthattuk. A történet az ódon Gordon kúriában játszódott, amelyet a család már évszázadok óta birtokolt. Samuel ide tért vissza nagyapja rejtélyes halála miatt és hamarosan egy természetfeletti kalandba keveredik, ahol végül a saját élete árán akadályozza meg a gonosz eljövetelét. Sokat kellett várni a folytatásra, hiszen a The Black Mirror II csak 2009-ben érkezett meg, de ötletesen vitte tovább a sztorit. Új főhőst kaptunk Darren Michaels személyében, akit odacsalnak a kastélyhoz, mikor megtudja, hogy ő az első rész főhősének fia. A történet végül 2011-ben érett trilógiává, a harmadik felvonás egyenes folytatása volt a második résznek, s végül teljesen lezárta a sztorit.
Sajnos jelen hír témája nem egy esetleges negyedik rész bejelentése (pedig a hangulat mindhárom játék esetében remek volt), hanem a második és a harmadik rész új kiadása, ezúttal a Steam áruházában. A két játék néhány napja már elérhető az áruházban, de sajnos arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a Viva Media kiadó tervezi-e az első rész újrázását is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.