Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az ADR1FT

A játékban egy űrhajóst irányíthatunk, aki egy pusztulás szélére sodródott űrállomáson tér magához.

2014.04.07. 17:23 | GeryG | kategória: Játék

Az 505 Games kiadó karolta fel a független Three One Zero stúdiójában készülő ADR1FT című játékot. A fejlesztők alkotásukat FPX-nek, vagyis First Person Experience-nek nevezik, hiszen egy belső nézetű túlélő játékról van szó, amelyben a legritkább esetben sem fogunk lövöldözni. A történet egy pusztuló űrállomáson játszódik, mi pedig egy amnéziás asztronautát alakítunk benne. Nem csupán a túlélésünk a cél, nem árt kideríteni azt sem, hogy pontosan mi történt az állomással és az ott meghalt űrhajósokkal. Elsődleges feladatunk a sérült mentőkomp megjavítása lesz, hogy azzal biztonságosan visszatérhessünk a földre, de ehhez előbb fel kell térképeznünk a teljes állomást és összegyűjteni minden szükséges eszközt a javításhoz.
"A Three One Zero csapata a legjobb példája a független fejlesztőkre jellemző kreativitásnak és elhivatottságnak. Az első perctől fogva, hogy megláttam az ADR1FT-t, ki akartam adni a játékot, nagyon várjuk már, hogy a Three One Zeroval együtt elkészítsük ezt a vadonatúj élményt nyújtó játékot." - nyilatkozta Ian Howe, az 505 Games vezetője.
Az ADR1FT egyelőre nem rendelkezik sem megjelenési dátummal, sem pedig végleges célplatformokkal. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül az ADR1FT
Készül az ADR1FTKészül az ADR1FTKészül az ADR1FTKészül az ADR1FTKészül az ADR1FT
ADR1FT
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
ADR1FT

hozzászólások (1)

sulyid
sulyid 2014.04.08. 10:40
Az elmúlt 3 év egyetlen játéka amit tényleg érdekesnek találok így első ránézésre... Kíváncsi vagyok hogy mikor jön ki...
ajánlott olvasnivaló