Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms

Az Assassin's Creed előtt tiszteleg a Ghost Recon Phantoms

Új csomag érkezett az online játékhoz, amelyben az ikonikus csuklyák és más AC-tartalmak találhatóak.

2014.05.14. 21:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes letölthető csomag készült a Tom Clancy's Ghost Recon Phantomshoz. Nem, ezúttal nem egy következő pályát újítottak fel, hanem a készítők az Assassin's Creed széria előtt tisztelegnek néhány érdekes kiegészítővel. Páncélok, sisakok (vagyis inkább csuklyák) és fegyverek érkeztek, amelyeket mind az AC sorozat ihlette. Három csuklya és öltözet, öt új Tier VII fegyver (AK-12 SV AC, PKM SV AC, M3A1 C AC, M960 C AC, M14 Tactical AC), valamint öt új classic fegyver (F2000 SP AC, Fiveseven AC, MG36 KV AC, Sentinel SR-1 AC) bővíti a kínálatot. A dolog nem egyedülálló a két széria történetében, hiszen már a Ghost Recon Online béta során is elérhető volt a Recon osztály egy különleges Assassin's Creed inspirálta változata.
"A közösség nagyra értékelte az első Assassin's Creed tartalmakat a béta Recon osztályánál. Ezért határoztunk egy újabb, tartalmasabb AC-csomag elkészítése mellett, amely fegyvereket és kiegészítőket ad mindhárom osztályhoz. Elhozni az Assassin's Creedet a Ghost Recon Phantoms futurisztikus világába úgy, hogy közben mindkét univerzumhoz hűek maradunk, nagy kihívás volt. Megnéztük a hasonlóságokat a szellemek és az orvgyilkosok között; mindketten lopakodó, magasan képzett harcosok, akik az igaz ügyért harcolnak; végül e hasonlóságok mentén készítettünk egy olyan átmenetet, amely természetesen illeszkedik a Ghost Recon Phantomsba." - nyilatkozta Felix Marlo Flor, a játék művészi tervezője. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
A legutóbbi Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.