Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megújult a PC Dome

2003.02.03. 00:01 | Dino | kategória: Egyéb

A fórumban komoly találgatások folytak az elmúlt napokban, vajon mit jelent a főoldalon megjelenő szám. Mostanra valószínűleg már mindenki észrevette a fő változást, nevezetesen a design megújulását (erre érkezett a legtöbb tipp :). Azonban emellett számos kisebb-nagyobb más újítást is eszközöltünk a magazinban, melyekkel reményeink szerint sokat javítunk a használhatóságon és áttekinthetőségen, no meg pár régóta tervezett extra funkciót is megvalósítottunk.
Elsőként egy véleményünk szerint igen egyedi funkciót említenék, a felső sávban látható skincsere gombot. Olyannal már többször találkoztunk, hogy egy oldal színösszeállítását le lehet cserélni egy kattintással, azonban a teljes grafikus készlet cseréje nem mindennapi egy weboldalon. Ezzel egyrészt alternatívát szeretnénk biztosítani azoknak, akik a világosabb oldalakat szereti jobban, és ha valakinek már szívéhez nőtt az eddigi homokszínű oldal, akkor megvan a lehetősége, hogy visszaváltson arra. (A funkció használatához a cookie-k engedélyezése szükséges.)
Megújítottuk a főoldal struktúráját, kiemeltebb szerepet adva a híreknek és a fórumnak, mivel egyértelműen ezek a legfontosabb rovatok a magazinban.
Külön rovat lett a DVD cikkek számára. Ez a rovat jelentős mértékű bővülésnek fog indulni az elkövetkező hónapok során.
A játékismertetők és -előzetesek tartalomjegyzékében, valamint a galériában a betűrendes lista mellett megjelent egy új opció, mellyel játéktípusra lehet szűrni a megjelenített eredményt (pl. lehetőség van csak akciójátékok listázására).
A galériánál 30-ra limitáltuk az egy oldalon megjelenő képek számát. Ha ennél több van - és ez egyre gyakrabban megesik -, akkor lapozni lehet az oldalak között.
A fórumban is több újítás szerepel, melyek nagy részét olvasóink is kérték, de a fejlesztési tervben is szerepelt többségük:

  • Felső részen is található keresőmező.
  • Hozzászólás írásakor a kurzor automatikusan a megfelelő mezőbe ugrik.
  • A levelek dátum szerint csökkenő vagy növekvő beállítása cookie-ban tárolásra kerül, így később is a választott sorrendben jelennek meg a levelek.
  • A 250-nél több hozzászólást tartalmazó témákat piros mappa jelzi a listában.
  • A több oldalas témáknál a levelek sorszáma helyett csak oldalszám jelenik meg.

  Ezek lennének a jelenlegi főbb újítások, reméljük, mindenkinek elnyerik tetszését. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (68)

.Techno.
.Techno. 2003.02.07. 20:09
Hát...

Szerintem nézzél egy kicsit feljebb, egy sárga színű, mosolygós csajra nézzél (De nem a csaj sárga színű, hanem a reklám:))), és ott megtalálod a választ.
bodajoci
bodajoci 2003.02.07. 20:43
Én HoriGgal vagyok a babes témával kapcsolatban!
Smokk
Smokk 2003.02.07. 22:57
Az oldal kurvajo lett,tele fasza eredeti otletekkel, allitom bmelyiket lepipalja...!
Csak igy tovabb!!!
Trebor
Trebor 2003.02.08. 14:35
Ja a pókocska rulz! De régen is volt valami sárgás pók a PC Dome címénél is! Vagyis ott van fent, hogy http://www.pcdome.hu és az előtt az explorer ikonja van. Na ez megváltozott egy pici sárga pókra :) Nem tudtam mire vélni a dolgot de most formázás után nincs piros pókica :(
LeMon
LeMon 2003.02.10. 12:48
A pók mán szerintem 98 óta ott van, odalent...
ajánlott olvasnivaló