25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megkapta első nagy frissítését a Trials Fusion is

Az iOS-es Frontier után a PC-s és konzolos Fusion is jelentős tartalmi frissítést kapott.

Írta: GeryG

Június közepén fontos frissítést kapott az iOS-re és Androidra elérhető Trials Frontier, ma pedig a nagy testvér, a Trials Fusion is megkapta hasonló jelentőségű javítócsomagját. Ennek egyik legfontosabb újítása az online torna megjelenése, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok egy sor kihíváson keresztül bizonyítsák barátaik ellen motoros képességeiket. Minden ilyen torna csak meghatározott ideig lesz elérhető, a játékosok pedig figyelemmel kísérhetik, hogy ők maguk hol tartanak a többiekhez képest, valamint új ruhákat, alkatrészeket, játékon belüli pénzt, valamint tapasztalati pontokat kapnak. Emellett 10 új, játékosok által készített pálya is bekerült a Track Centralba.
A Redlynx csapata összesen hat DLC-t tervez a játékhoz, amelyek közül az első még a nyáron megérkezik. Ezek új pályákat, motorokat, ruhákat, új karrier eseményeket, valamint új elemeket kínálnak a pályaszerkesztőhöz. A DLC-k a Season Pass-szal egyben is megvásárolhatóak lesznek.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Megkapta első nagy frissítését a Trials Fusion is
  • Megkapta első nagy frissítését a Trials Fusion is
  • Megkapta első nagy frissítését a Trials Fusion is
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!