Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skywind – Új grafikai modot kap a Morrowind

A készítők által megjelentetett előzetes szerint a közeljövőben mi is kipróbálhatjuk a Morrowind és a Skyrim egyesítéséből született Skywindet.

2014.07.07. 22:23 | Nivellen | kategória: Játék

Bizony sokszor halljuk az elkötelezett The Elder Scrolls rajongóktól, hogy a régi szép időkről rimánkodnak, amikor egy lenyűgöző történet még többet számított a látványvilágnál. Ők még most is időről időre leveszik a polcról féltve őrzött The Elder Scrolls III: Morrowind példányukat, hogy nosztalgiázzanak kicsit. Vajon ezek a játékosok mit szólnának hozzá, ha lehetőségük nyílna a páratlan történetvezetést a modern látványvilággal kombinálni? Egy részük valószínűleg csak legyintene, mondván, nekik eddig sem volt semmi bajuk a látvánnyal és amúgy sem ez lenne az első próbálkozás a játék csinosítására.
Akiket viszont még ennek ellenére is érdekelne egy újabb projekt, azoknak itt a talán hamarosan tesztelhető formába kerülő, a jövőben ingyenesen letölthető Skywind, mely a The Elder Scrolls V: Skyrim grafikai motorját, és néhány a játékból kölcsönvett elemet ültet át elődjének világába. A futtatáshoz például szükség lesz mindkét játékra (a Morrowind esetében a kiegészítőkre is) és a Skyrim rendszerkövetelményeinek megfelelő számítógépre. Az érdeklődők bővebb tájékoztatást kaphatnak a fúzióról a mod készítőjének weboldalán, a Gyakran Ismételt kérdések rovatban. ■

The Elder Scrolls III: Morrowind
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls III: Morrowind

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló