Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Ubisoft rebootolja az Assassin’s Creed szériát

A stúdió az Unityvel nyitni szeretne a sorozatot nem ismerő játékosok felé.

2014.07.09. 15:06 | Malakai | kategória: Játék

A fejlesztők ígérete szerint az Assassin’s Creed: Unity friss narratívával próbálja meg magához csábítani a szériától eddig távol maradó játékosokat. Erről és az új kezdetekről beszélt Alex Amanico, a játék kreatívigazgatója, aki szeretné megkönnyíteni az újonnan érkező gamerek dolgát, ebben pedig központi szerepet szánnak a multiplayer opciónak. Tapasztalhattatok már némi fejlődést a Black Flagben, de nem szeretnénk ugyanazt megismételni. A Unityvel az Assassin’s Creed széria megújítására törekszünk. Az Assassin’s Creed: Unity lesz a legjobb belépési pont a szériába az első játék óta.”
Az új játékosok dolgát az is megkönnyíti, hogy a játék új környezetben és új hőssel vág neki a következő kalandnak. A megújulás a fejlesztők szerint nemcsak a játékmenetben, hanem a következő generációs konzolok adta grafikai lehetőségekben is meg fog nyilvánulni. A Ubisoft ügyvezető igazgatója, Yves Guillemot szerint a játék kiválóan demonstrálja majd a PS4-ben és az Xbox One-ban rejlő lehetőségeket. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed Unity
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Unity

hozzászólások (2)

-T0ng-
-T0ng- 2014.07.10. 07:03
Olvastam az eredeti hírt és nem reboot-ról van szó, inkább arról, hogy egy új szemszöget hoznak be az eddig felépített mitológiába.

Mondjuk kell is! Én nagyon szerettem Desmond karakterét, de ha egyszer meghalt és lezártuk azt a sztorit mutassuk meg, hogy mégis mi történik még rajta kívül a világban. Én ezért örültem pl. a Brahman képregénynek is, vagy az Initiates-nek, mert egy új betekintési pontot adott a történetbe. Azért remélem, hogy legalább Shaun és Rebecca visszatérnek, ha csak egy cameo erejéig is, mint a Black Flag esetében:D
-T0ng-
-T0ng- 2014.07.10. 07:46
Itt egy cikk arról, hogy valójában hogy értendő a reboot. Érdekes cikk ajánlom mindenkinek, számos plusz infót ad a játékról.
ajánlott olvasnivaló