25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

„A sajtó hagyjon fel a Mass Effect 4 cím használatával!”

...írja twitterén Manveen Heir, a BioWare Montreal játékmenet-designere. A stúdió producere eközben a rajongók segítségét kéri.

Írta: Malakai 1 hozzászólás

Manveen Heir, a BioWare Montreal fejlesztőcsapat játékmenet-designere legutóbbi bejegyzésében nyomatékosan arra szólítja fel a sajtót, hogy ne használják a Mass Effect 4 címet, ugyanis a BioWare sosem állította, hogy a következő Mass Effect játék ezen a címen futna. A kérdésre, hogy miért nem történt már meg a hivatalos bejelentés, nem adott egyértelmű választ. „Talán még nem döntöttük el véglegesen? Talán az spoiler lenne? Talán csak a nagy leleplezésre tartogatjuk? Rengetek lehetséges oka van.” Heir utóbbi bejegyzését utólagosan törölte.
Eközbe a BioWare producere, Michael Gamble a Twitteren kérte a rajongók segítségét, hogy megalkothassák a franchise eddigi legjobb játékát. A bejegyzés publikálása után a játékosok óriási iramban láttak neki a következő Mass Effect fejlesztését segítő kérdőív kitöltésének, erről árulkodik Gamble másik tweetje, melyben azt állítja, hónapokra elegendő olvasmányra tett szert, és tovább biztatja a rajongókat. A széria folytatásáról egyelőre nem sok információ derült ki, a játék E3-as szereplése kimerült a concept artok prezentálásban, de egyes belső források szerint a széria legújabb része már játszható, vagyis legalábbis igencsak előrehaladott állapotban van.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Mass Effect: Andromeda

Platform:

Fejlesztő: BioWare

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2017. március 23. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
Adjanak valami infot és felhagynak vele:D.

Remélem a Comic conon kapunk valami infot, mondjuk egy 2 perce debut trailert.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)