Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ijesztgetős mézesmadzag a BioWare-től

A gamescomon jelentik be az új játékot.

2014.07.25. 14:18 | szerző: Dino | kategória: Játék

Nightmare címmel, és egy You've Been Chosen elnevezésű weboldallal húzta el a BioWare a mézesmadzagot a játékaikra éhes közönség előtt. A teaserből ugyan nem sok derül ki, de elég ijesztgetős ahhoz, hogy valami horror témájú alkotásra számíthassunk. A bejelentés Kölnben, a gamescomon fog megtörténni, azaz augusztus 13. után már többet fogunk tudni róla. ■

hozzászólások (3)

Stroke31
Stroke31 2014.07.25. 15:54
Már az idejét se tudom, hogy mikor találkoztam már egy igazán jó horror/misztikus játékkal, amelynek nemcsak a hangulata, de a játékmenete is a toppon volt. Talán most egy ilyet készítenek... Vagy marad az Evil Within Fear stílusú "a folyosót elárasztja a vér és belefulok" hallucinálással átszőtt játékmenettel. Október még messze van, addig hátha valaki megtud lepni végre egy jó parázós játékkal, elmegyógyintézetek nélkül.
Gobiakos
Gobiakos 2014.07.25. 16:21
Alan Wake?
Stroke31
Stroke31 2014.07.25. 16:38
Az Alan Wake hangulata tökéletes volt, de a játékmenete számomra túl ismétlődő volt kb másfél óra után. Azonban ha annál rosszabb játékkal nem találkozok az már nagyszerű. Bőven megütötte az a mércét amit előtte nem sokan, de a játékmenete számomra elvérzett. A rengeteg készülő indie címből talán lesznek amelyek beletenyerelnek a jóba. Az Everybody goes to the rapture igéretesnek tűnt, de végül PS4 exkluzív lett. Esetleg a norvég Draugennek sikerülni fog.

http://redthreadgames.com/games/draugen/

Vagy egy nagy kiadó végre megembereli magát a jövőben. Talán a BioWare?
ajánlott olvasnivaló