Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deuce, a Street Fighter tenisz játék

A Rust fejlesztői egyszerre több új projekten is dolgoznak, ám ez talán a legérdekesebb.

2014.08.03. 16:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár még a Rust fejlesztése sem ért véget (a játék jelenleg korai változatában érhető el a Steamen), a fejlesztő Facepunch Studios a napokban két új projektjéről is lerántotta a leplet. A Riftlight egy felülnézetes árkád lövölde lesz, amelyben egy apró űrhajót irányíthatunk, fejleszthetünk és szerelhetünk fel új fegyverekkel. A másik projektre, amely a Deuce címet viseli, már sokkal többen felkaphatják a fejüket, ha másért nem is, hát a téma miatt. Egy tenisz játékról van szó, ám nem akármilyen tálalásban: a fejlesztők leginkább úgy jellemzik, mint a tenisz találkozását a Street Fighterrel. Ez egyaránt vonatkozik a grafikára, valamint a játékmenetre is, ugyanis játékosaink mind egyediek és egy sor különleges képességgel rendelkeznek.
"A Facepunh többi projektjétől teljesen eltérőt szerettem volna készíteni. Sokkal inkább vagyok árkád játékfejlesztő, így ezt szerettem volna kihasználni. Emellett imádom a helyi többjátékos móddal rendelkező játékokat. Lényegében olyan játékot szerettem volna készíteni, amit ebédidőben is lehet játszani a FIFA helyett." - olvasható Ian James bejegyzése a stúdió hivatalos blogján, ahol egy kezdetleges bemutatót is találtok.
A játékban különféle képességeket lehet tehát előhívni, mint a fagyasztás, teleportálás, tornádó, vagy épp a tűzlabda. James ezekről és a pályákról is tesz említést a bejegyzésben.
"A Street Fighterhez hasonlóan minden karakterhez tartozik egy pálya, de azon is gondolkozom, hogy a pályák bizonyos elemei felhasználhatóak legyenek-e a meccsek során. Lesznek gyors, de gyenge karakterek, míg mások nehézkes mozgásúak lesznek, cserébe bivalyerős ütésekkel. A játékosok nem is fognak a hétköznapi teniszezőkre hasonlítani, vagyis ne számítsatok a Wimbledonból ismerős hófehér nacira sem. Olyan karaktereket szeretnénk, akik sztárrá válhatnak a saját játékukban, esetleg később más sportokban is felbukkanhatnának."
A Deuce egyelőre nem rendelkezik sem megjelenési dátummal, sem célplatformmal, bár utóbbira a stúdió múltjából kiindulva könnyű megtippelni a PC-t. ■

előző
következő
Deuce, a Street Fighter tenisz játék
Deuce, a Street Fighter tenisz játékDeuce, a Street Fighter tenisz játékDeuce, a Street Fighter tenisz játékDeuce, a Street Fighter tenisz játékDeuce, a Street Fighter tenisz játékDeuce, a Street Fighter tenisz játék

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló