Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Így festenek a Mortal Kombat X harcosának alakváltozatai

A játék legújabb előzetesében Raidenen szemléltetve ismerhetjük meg a menet közben is változtatható harcstílusok előnyeit.

2014.08.06. 08:49 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Mint az már korábban kiderült, a NetherRealm Studios fejlesztésében jövőre megjelenő Mortal Kombat X-ben minden harcos háromféle változatban lesz játszható. Ez többek közt arra is lehetőséget nyújt a játékosoknak, hogy az ellenfél harc közben felismert gyengeségeire az általa játszott karakter harcstílusának megváltoztatásával reagálni tudjon. Raiden visszatéréséről korábban mi is beszámoltunk, most azonban önálló előzetest kapott az Mortal Kombat franchise ikonikus figurája, melyben a fejlesztők részletesen is elmagyarázzák a különböző alakváltozatok előnyeit. A Thunder God stílust választva például extra sebzést okozhatunk a villámok szórásával. Displacer módban teleportálásra is lehetőségünk nyílik, a Master of Storms pedig villámcsapdák elhelyezését teszi lehetővé.
A minap az is kiderült, hogy sokak kedvenc negatív figurája, Kano is visszatér az új játékban. A félszeműt egy német magazinban leplezték le, majd erről a Twitteren terjedt el egy kép,de egyelőre várnunk kell a részletes bemutatására. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló