25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még idén jön a GTA V

Az elmúlt hetekben felerősödött a pletyka, hogy a Rockstar 2015-re halasztja a következő generációs GTA V megjelenését. Ezt most cáfolták.

Írta: GeryG 14 hozzászólás

A rajongók tűkön ülve várják, hogy megjelenjen végre a tavalyi év legnagyobb konzolos sikerjátéka, a Grand Theft Auto V felújított kiadása. A Rockstar a végletekig húzva az időt és a játékosok idegeit, idén júniusban jelentette be, hogy a tavaly őszi PS3-as és X360-as premier után egy évvel, idén megjelenik a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-s változat is. Ehhez egy nagyon látványos trailert is csatoltak, amely prezentálta a várható grafikai fejlődést is. Aztán az E3-as bejelentés óta csend telepedett a nagy autórablás ötödik felvonására, a fejlesztők még a gamescomra sem vitték magukkal a játékot. Ennek is köszönhető talán, hogy a rajongók körében lassan szárnyra kelt a pletyka, miszerint gondok lehetnek a fejlesztéssel, ezért a nem hivatalosan novemberre várt premiert 2015-re fogják halasztani.
A Rockstar mostanáig várt a hivatalos reakcióval, amely szerencsére pozitív: a GTA V-t nem halasztják el, biztosan megjelenik még idén. Azt ugyanakkor nem erősítették meg, hogy erre pontosan mikor kerülhet sor, vagyis a novembert továbbra sem szabad kézpénznek venni. Ez viszont még azt is jelentheti, hogy még novemberig sem kell várnunk a megjelenésre.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

warcat
warcat [2039]
Sajnos ennek erősen olyan szaga van,hogy meg akarják vetetni az emberekkel a konzolos verziót,karácsonykor vigyétek az ikbokszot meg a PS-t.A korábbi "színvonalas" portjaik után kétlem,hogy ez a 2 hónap más miatt kellene
Creativ3Form
Creativ3Form [33858]
Ez az egy, ami miatt nem robbanok fel azonnal...hogy ezúttal nem egy GTA IV szintű portot akarnak kiadni a kezükből...de ettől még.:-((
Skorpio90
Skorpio90 [5506]
Egyrészt bassza meg, mert akkor fog ránk zuhanni egy csomó jó játék, erre ez is... másrészt ez azt jelentheti, hogy tovább bíbelődnek vele, és olyan szépen lesz optimalizálva, mint a Max Payne 3.
Creativ3Form
Creativ3Form [33858]
GTAV arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015

Na most menjenek el a tetves rohadt kurva anyjukba!!!!!!!!! :-((:-((:-((:-((:-((
KRISZ46
KRISZ46 [92]
Csak ezért veszek uj gépet :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (14 db)