Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V újdonságok

Tegnap pontos megjelenési dátumot kapott az újgenerációs változat, amely mellé néhány új kép és egy vadonatúj trailer is társul.

2014.09.13. 09:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Grand Theft Auto V újgenerációs változata PS4-re és X1-re november 18-án, míg PC-re csak január 27-én fog megjelenni. A fejlesztő Rockstar Games a pontos dátumok mellé néhány új képet és egy vadonatúj trailert is társított, amelyeket most lent meg is nézhettek. A látvány továbbra is pazar, már csak az optimalizáció lehet kérdéses (főleg a GTA IV PC-s problémáinak ismeretében).
A készítők szeretnék, ha mindenki tisztában lenne azzal, hogy nem egyszerű, grafikailag feltupírozott másolatot készítenek a tavaly szeptemberben megjelent játékból. A magasabb felbontás és a nagyobb látótávolság mellett a tartalmon is igyekeznek javítani. Ennek fényében új szabadidős tevékenységekre, új fegyverekre és járgányokra, még bővebb vadvilágra és dúsabb növényzetre, sokkal sűrűbb forgalomra, valamint részletesebb törésmodellre és dinamikusabb időjárásra lehet számítani. A rádióállomások műsora is jelentősen frissül, több mint száz új dal kerül a tizenhét adó repertoárjába.
A GTA Online-ról sem feledkeznek meg a srácok, hiszen az egyszerre fog megjelenni az egyszemélyes kampánnyal (ellentétben a tavalyi kiadással). Minden eddig megjelent plusz tartalom (új küldetések, autók, ruhák és egyebek) kezdettől fogva elérhető lesz, a játékosok számát is növelik, de a régi játékosok át is hozhatják a PS3-as és X360-as karaktereiket is. Aki most előrendeli a játékot PS4-re vagy X1-re, a 1 000 000 dollárt kap a játékban, amelyet akár az egyszemélyes, akár a többjátékos módban elkölthet. ■

előző
következő
GTA V újdonságok
GTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságokGTA V újdonságok
Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló