Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Rogue

PC-re is jöhet az Assassin's Creed Rogue?

A játék producere egy interjú során tett sokat sejtető megjegyzést.

2014.09.20. 14:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft elsősorban az előző konzolgeneráció játékosainak szeretne kedvezni az Assassin's Creed Rogue-val, hiszen ők lemaradnak az Assassin's Creed Unityről. Éppen ezért Shay Patrick Cormac, egykori orvgyilkos, mostanában inkább templomos kalandjait kizárólag PlayStation 3-on és Xbox 360-on lehet majd élvezni - legalábbis jelen állás szerint. A napokban a játék producere, Karl Von Der Luhe adott azonban egy interjút, amelyben érdekes kijelentést tett.
"Már az első Assassin's Creed óta pedzegetjük a kérdést: milyen lehet templomosként játszani? Ez mind játékmenet, mind történet szempontjából erős lenne. Shay Patrick Cormacre egy érzelmi hullámvasút vár, ahogy teljes jogú orvgyilkosból lassan teljes jogú templomossá válik, és azt szeretnénk, ha a játékos is hasonlóan érzelmes utat járna be. A játék fejlesztése PS3-ra és X360-ra folyik. Ugyanakkor rengeteg kérést kapunk, hogy PC-re is elkészüljön, szóval ez olyasmi, amivel hamarosan foglalkozni fogunk."
A fenti utolsó mondatot persze nem érdemes készpénznek venni, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a széria eddigi összes része tiszteletét tette PC-n (kivéve a mobilos Piratest), így elég nagy a valószínűsége, hogy előbb vagy utóbb, de számíthatunk rá.
Nem ez az egyetlen érdekesség az orvgyilkosok háza táján, ugyanis a napokban kiderült, hogy az eredetileg 2015. augusztus 7-re datált Assassin's Creed mozit 2016-ra halasztották. Bár pontos indokkal nem szolgáltak a készítők, a projekt egyelőre elég ingatag lábakon áll. A 2012-es első bejelentése óta többször is átírták a forgatókönyvet, de egyelőre sem rendezőt, sem színészeket nem tudnak a film mellé állítani. Utóbbiak táborát a pletykák szerint olyan sztárok gyarapítanák, mint Robert Downey Jr. vagy Michael Fassbender. ■

Assassin's Creed Rogue
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Rogue

hozzászólások (2)

Baracklekvár
Baracklekvár 2014.09.20. 16:42
Üdvözölném a dolgot. Az eddigiek közül ez dolgozná fel a legnagyobb jelentőségű időszakot - 7 éves háború, gyakorlatilag az első igazi világháború - szóval erősen fájlalnám, ha pont ez maradna ki.

Mi magyarok - Habsburg színekben - természetesen ezt a világháborút is elvesztettük, de legalább szerepet vállaltunk benne (úgy értem, ellentétben a többi, a játékban feldolgozott időszakkal), s voltak momentumaink. Nem bánnám, ha Hadik berlini kirándulása kapna legalább egy lábjegyzetet...
jeszkar
jeszkar 2014.09.20. 16:47
Eddig minden epizód meg jelent PC-re. Furcsa lenne, ha pont ezt hagynák ki.
ajánlott olvasnivaló