Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Triad Wars részletek és trailer

Az ígéreteknek megfelelően megtörtént a hivatalos leleplezés is.

2014.09.23. 10:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnapelőtt számoltunk be róla, hogy a United Front Games végre hivatalosan is leleplezi először tavaly ősszel bejelentett új játékát. A korábban Sleeping Dogs: Triad Wars címen emlegetett alkotás bemutatójára tegnap éjjel sort is kerítettek. A játékot most már simán Triad Wars címen kell keresni, mivel valójában nem egyenes ági folytatása lesz az előző résznek, mindössze az univerzum marad a régi. Kizárólag PC-re készül és az előddel szemben kifejezetten az online mókára gyúr. Ezeket lehetett eddig tudni, most lássuk, mik az újdonságok!
A játék világa ezúttal is teljesen szabadon bejárható lesz, az események Hong Kongban fognak játszódni, egészen pontosan az ottani alvilág életébe nyerhetünk bepillantást (ismét). A fejlesztők leginkább úgy jellemzi a projektet, mint a Sleeping Dogs másik oldalát, hiszen rengeteg lesz a hasonlóság, de leginkább az olyan elemekre koncentrálnak, amelyek az említett játékból kimaradtak. A játékmenet gerince azért marad a régi (csak épp multiplayer köntösbe bújtatva), vagyis ismét a versenyeké és a harcoké lesz a főszerep. A nagy különbség a történetvezetésben lesz, hiszen ahelyett, hogy egy előre gyártott sztorit élhetnénk át, itt minden játékos felépítheti a saját alvilági birodalmát, hogy aztán megütközzön a többi játékossal a területekért és erőforrásokért.
A Triad Warsra tehát tekinthetünk akár Sleeping Dogs MMO-ként is, amelynek megjelenésére valamikor 2015-ben kerülhet sor. A rajongóknak viszont örömteli hír lehet, hogy az első képek és trailer is megérkezett, valamint már most lehet regisztrálni a játék zárt bétájára a hivatalos oldalon. ■

előző
következő
Triad Wars részletek és trailer
Triad Wars részletek és trailerTriad Wars részletek és trailerTriad Wars részletek és trailer
Triad Wars (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Triad Wars (TÖRÖLVE)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló