Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Middle-earth: Shadow of Mordor játékmenet

A megjelenés előtt még utoljára bepillantást nyerhetünk a sikervárományos cím játékmenetébe.

2014.09.29. 08:47 | szerző: Malakai | kategória: Játék

Már csak egy nap választ el bennünket a Middle-earth: Shadow of Mordor megjelenéstől, a tegnap zárult EGX London 2014-en a játékot fejlesztő Monolith Productions új gameplay videóval örvendeztette meg a közönséget. A felvételen az egyik fejlesztő vezeti végig a nézőt, és ismét szó esik a már sokat tárgyalt nemesis rendszerről is. A kiváló értékeléseket kapott Shadow of Mordor PC-n kívül az előző és az újgenerációs konzolokra is megjelenik. ■

Middle-earth: Shadow of Mordor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Middle-earth: Shadow of Mordor

hozzászólások (3)

SwitcX88
SwitcX88 2014.09.29. 15:26
Ocsmány létére egy erőmű kell alá. Nagyszerű :-(

"...a Middle-earth: Shadow of Mordor esetében az extrém VRAM igény problémája a program által használt videojáték-motorra vezethető vissza. Ez ugyan ki van egészítve a legújabb technikákkal, így például DirectX 11-et is használ a futtatáshoz, de maga a LithTech Jupiter EX-es alap már majdnem tíz éves. Ennek megfelelően messze nem tud annyit, mint egy modern videojáték-motor, ami magával hozta azt a problémát, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor PC-n nem használ textúra streaming algoritmust. Ez viszont működik a PlayStation 4 és az Xbox One változaton, illetve a később érkező PlayStation 3 és Xbox 360 is megkapja, így megmagyarázható, hogy konzolon miért éri majd be a program jóval kevesebb memóriával."
Attak
Attak 2014.09.29. 15:42
Nyílván van olyan videojáték-motor,ami "kevesebbet zabál", mégis pofásabban nézhetne ki...miért nem használnak olyat? A pc-s tábor szélesebb közösségéhez is eljuthatna,nemcsak azokhoz,akiknek erősebb vasuk van...nem értem ezt. Nagyobb üzlet van abban,ha félévente új perifériát kell(ene) venni,mintha több ember vehetné meg a játékot?
SwitcX88
SwitcX88 2014.09.29. 15:56
Ezt nem értem én sem. Egy UE3-al még szebbet is tudtak volna faragni, természetesen kisebb gépigénnyel.
ajánlott olvasnivaló