For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

A fejlesztők a Call of Duty: Advanced Warfare multijáról

Új trailer érkezett, amelyben Michael Condrey és Greg Reisdorf mesélnek a játékról.

2014.10.07. 12:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már többször is láthattuk működés közben a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos részét, most mégis érdemes vetni egy pillantást a legújabb trailerre. Ebben ugyanis a fejlesztő Sledgehammer Games vezetője, Michael Condrey, valamint a multiplayer részért felelős Greg Reisdorf mesélnek a többjátékos módról. A videón több új felszerelést is láthatunk bevetés közben: az ellenségek pozícióját mutató gránátot vagy épp a Crysisra hajazó láthatatlanságot. Az újdonságok között szerepelnek a dinamikusan változó pályák is. Ezekkel már az előző részben is próbálkoztak, de ott nem tudtak érvényesülni. Ezúttal leginkább a Battlefield 4-ből ismerős Levolution rendszert vehették alapul, vagyis sokkal nagyobb fokú változásokra kerül majd sor (a videón épp egy cunamit mutatnak). A jelek szerint úszni is lehet majd a többjátékos csaták során.
Mint minden CoD epizód, ez is főleg a közös szórakozásra épül (kiegészítve egy általában rövid és gyorsan felejthető egyszemélyes kampánnyal), így a fejlesztőknek komolyan oda kell tenniük magukat, hiszen a rajongók elvárásai nagyon nagyok. A széria évek óta bukdácsol lefelé a lejtőn, az eddigi mélypontot a tavaly Ghosts jelentette. Ha a november 4-én megjelenő Advanced Warfare nem képes valami újat és előrelépést felmutatni, az könnyen a sorozat végét jelenthetné (ha épp az eladások nem mentenék meg a játékot minden évben). ■

hozzászólások (1)

Zotya06
Zotya06 2014.10.11. 13:23
Az új G.I.Joe játék ! Nagyon látványos,ígéretes, kíváncsian várom a megjelenést követő tapasztalat megosztásokat :) ! Beneveznék én is erre a játékra ! A Ghost-nál is vártam egy kicsit és milyen jó hogy ezt tettem :) ! Nem került fel polcomra :) !
további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.