Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Az Epic kivetette logóját a Hatred traileréből

Az Unreal Engine készítői elzárkóznak a projekttől.

2014.10.17. 14:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt sejteni lehetett, rögtön a bejelentéssel nagy port kavart a lengyel Destructive Creations játéka, a Hatred. Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, a játék lényegét a mérhetetlen brutalitás és vérengzés jelenti, vagyis jó eséllyel fogja kiverni a biztosítékot sok embernél. A játék alatt az Unreal Engine 4 teljesít majd szolgálatot, ám az ezt készítő Epic Games ma teljesen elhatárolódott a projekttől.
"Az Epic Gamesnek semmi köze ehhez a projekthez. Az Unreal Engine 4 szabadon hozzáférhető a közönség számára bármilyen törvényes céllal, mi pedig egyáltalán nem korlátozunk senkit a használatában, nem cenzúrázzuk a projekteket. Ugyanakkor a videóban az Epic engedélye nélkül szerepel az Unreal Engine 4 logója, mi pedig kértük annak eltűntetését a játék teljes marketingjéből." - válaszolt az Epic a Polygon magazin kérdésére.
A dologra reagált a stúdió vezetője, Jarosław Zieliński is, aki elmondta, az Epicnek joga van ilyet kérni, aminek haladéktalanul eleget is tesznek. Majd kitért a játék jellegét érő azonnali támadásokra is.
"Nem hinném, hogy a tartalom átlépné a határt. Csak virtuális karaktereket lövöldözünk benne, aki pedig képtelen különbséget tenni a valóság és egy játék között, az inkább kapcsolja ki a számítógépét és tegyen egy jó hosszú sétát. Ugyanazt tesszük, amit más játékokban is látni, csak épp nem akarjuk megmagyarázni semmivel. Ha valakinek nem tetszik vagy rosszul van a játéktól, annak nem kötelező játszania vele, ez ennyire egyszerű. Ez tipikusan nem mindenkinek szóló játék lesz."

Hatred
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hatred

hozzászólások (39)

GustyX
GustyX 2014.10.22. 15:05
És az olyan hülyékre akik nem veszik a túlzást?;-)
SwitcX88
SwitcX88 2014.10.22. 16:28
Egyem a zúzád, nagyon odavágtál a hülye gyereknek.

Túlzás a köbön. Ez csak egy játék, az a beteg, aki ezeknek a hatására változik.
Aryx
Aryx 2014.10.22. 20:03
(izé, szerintem ezen a részen már a topicnyitó hsz-ben túllépett a brigád.)
McCl@ne
McCl@ne 2014.10.23. 00:02
Tényleg én találgassam, hogy mikor túloz? Ennyi erővel hülye is lehet (mint be is bizonyosodott).
SwitcX88
SwitcX88 2014.10.23. 08:49
Az. :-| Max. a jó anyád.
ajánlott olvasnivaló