Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare minimum gépigény

Az ajánlott konfigurációt egyelőre nem árulták el a készítők. Friss hír: lesznek dedikált szerverek!

2014.10.21. 08:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Call of Duty: Advanced Warfare hivatalos launch trailere, a minap pedig befutott a minimális gépigény is. Az ajánlott konfigurációról egyelőre nem érkezett hír, de az alábbi adatok alapján erős vasra lesz szükség a maximális részletességhez.
Minimum gépigény:

  • Processzor: Intel Core i3-530 2,93 GHz vagy AMD Phenom II X4 810 2,8 GHz
  • Memória: 6 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTS 450 1 GB vagy AMD Radeon HD 5870 1 GB
  • Merevlemez: 55 GB
  • Operációs rendszer: Windows 7/8/8.1 64 bit

A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg világszerte PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra. Friss hír, miszerint a játék - több előző részével ellentétben - támogatni fogja a dedikált szervereket, vagyis várhatóan a többjátékos mód stabilabban fog futni. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy szerverbérlési lehetőség lesz-e, illetve mely platformokon lesz elérhető a támogatás. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (4)

jeszkar
jeszkar 2014.10.21. 09:11
Úgy tűnik a Titanfall után divat lesz, hogy legalább 50GB-nyi merevlemez kell a játéknak. Nem igazán szimpatikus, hogy nem nagyon tömörítenek.
Mindenesetre az Injustice után ez a második figyelmeztetés, hogy fejlesztenem kell a gépemet :(
GeryG
GeryG 2014.10.21. 09:24
Mondjuk, ma már a terrabyte-os tárhelykapacitások mellett az az 50 GB már nem tűnik olyan soknak. Más kérdés, hogy sok játék esetében nem is értem, mitől akkora, amekkora. Ilyen pl. a Wasteland 2, ami szintén 2x giga. Ott se nagyon indokolja azért semmi, még ha a játéktér egyébként óriási is.
jeszkar
jeszkar 2014.10.21. 13:20
Hát nekem bár SSD van, de csak 250GB-s, úgyhogy egy ilyen játék elég sokat foglal le.

Mondjuk itt még akár el is tudnám fogadni, hiszen jelen esetben van Single, Multi és co-op tartalom is komoly grafikával (míg a Titanfall kizárólag multiplayer). Inkább az zavar, hogy míg egyes fejlesztőcégek komoly összetömörítik a játékait, mások nem törődnek ezzel.
GeryG
GeryG 2014.10.21. 14:31
Igen, ebben is van igazság.
SSD-m nekem is van, de azon szigorúan csak a rendszer fut. :) Adattárolásra maradt a hagyományos HDD, bár a nem túl távoli tervek között szerepel egy második SSD beszerzése is pontosan azzal a céllal, hogy azon legyenek az éppen aktuális játékok. Azokból 2-3-nál több úgysincs egyszerre telepítve, annak meg 250 GB bőven elég. :)
ajánlott olvasnivaló