Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

Készül az Outlast II

Az utóbbi évek egyik legjobb túlélőhorror játéka folytatást kap.

2014.10.24. 09:59 | GeryG | kategória: Játék

A független Red Barrels stúdió első játéka, a tavaly megjelent Outlast azonnal a túlélőhorrorok trónjára küzdötte fel magát, ahonnan csak az Alien: Isolationnek lehet esélye letaszítani. Na jó, ez így erősen szubjektív vélemény, de a lényeg, hogy az Outlast stílust teremtett. Az idén tavasszal megjelent Whistleblower DLC talán még egy picit csiszolt a játékon, de a rajongók már akkor is egy teljes értékű folytatásért kiáltottak - és kiáltásukat meghallgatták a fejlesztők: készül az Outlast II.
"Miután elkészültünk az Outlast X1-es változatával, átgondoltuk a helyzetünket és gyorsan rájöttünk, hogy van még legalább egy horror játék bennünk. Szóval igen, már készül az Outlast II." - jelentette be a stúdió társalapítója, Philippe Morin. Egyelőre persze túl sok részletet nem árult el, de az már biztos, hogy a világ marad a régi, csak épp új szereplőkkel és helyszínnel.
"Egyszer talán visszatérünk a Mount Massive Asylumba, de most új ötleteket és témákat szeretnénk kipróbálni, amik szerintünk nagyon rendben vannak. Még mindig nagyon pici stúdió vagyunk (12 fő), ezért időbe telik, míg elkészülünk az új játékkal, de megéri várni rá. A horrorjátékok akkor igazán jók, ha folyamatosan fedezhetjük fel őket és jöhetünk rá, hogy mi a fene folyik körülöttünk, ezért most még inkább nem mondanék róla semmit."
Ennek fényében sem a célplatformok, sem a megjelenési dátum nem ismert, de előbbi terén a PC-PS4-X1 trió befutónak tűnhet, hiszen az első rész is ezekre jelent meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló