Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overwatch Overwatch

Overwatch - multi FPS-en dolgozik a Blizzard

MMO-ban, stratégiában és szerepjátékban már otthon vannak, vajon a többjátékos FPS-ek piacán is megállják a helyüket?

2014.11.07. 22:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Blizzardról a legtöbb játékosnak három cím jut az eszébe: Diablo, World of Warcraft és Starcraft (na jó, négy: Warcraft). A stúdió korábban már próbálkozott az FPS-ek piacára is betörni, ám a Starcraft: Ghost végül sosem készült el. Már idén áprilisban is felröppentek pletykák, amelyek szerint a Blizzard újra próbálkozna a műfajjal, ám mostantól hivatalosnak is tekinthetjük: a BlizzConon bejelentették, készül az Overwatch.
A játék kifejezetten a multiplayer módra épül és az ígéretek szerint a világon semmi köze nem lesz a stúdió korábban megálmodott világaihoz. Egy vadonatúj címhez van tehát szerencsénk, amely a távoli jövőben játszódik, amikorra a technológia soha nem látott magaslatokba ért. Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott az egyetemes jólét helyett egyetemes káosz lett úrrá a világon, ezért katonákból, tudósokból, kalandorokból és egyszerű különcökből megalakult az Overwatch csapata, hogy újra békét és rendet hozzon a világba. Sajnos ez végül nem sikerült nekik, így a gárda feloszlott, holott a világnak továbbra is szüksége lenne rájuk.
A játék során több karakter közül választhatunk, majd csatlakozhatunk egy hatfős csapathoz, hogy megmérkőzzünk más csapatokkal. Az arénák egytől egyig futurisztikus környezetben lesznek, de úgy építik fel őket, hogy mindegyik valamely karakter különleges képességeit emelje ki. A csaták az utcaszinttől egészen a háztetőkig, sőt, a szabad égboltig terjedhetnek. Karakterből lesz szépen, de közülük a rendezvényen csak négyet lepleztek le a készítők:

  • Tracer: egykori brit tesztpilóta, aki akrobatikus mutatványairól és véletlenszerű támadásairól híres, utóbbit teleportáló képességének köszönheti. A hírek szerint energiabombákkal is fel van szerelve és még az idő visszaforgatására is képes.
  • Reinhardt: hatalmas páncélt viselő német exkatona, aki képes a falhoz szegezni ellenfeleit, illetve kalapácsával földrengést kelteni.
  • Hanzo: japán zsoldos, aki a harcok során íjára támaszkodik. Puszta kezével képes megmászni a falakat, valamint egy detektor segítségével megjelölni, hogy merre bujkálnak az ellenséges egységek. Emellett megidézhet egy sárkányszellemet is, ami hatalmas pusztításra képes.
  • Symmetra: indián mérnök, aki képes manipulálni a fényt, ezáltal segíteni társait. Emellett van nála egy szerkezet, ami az egész csapatot az ellenfél háta mögé képes juttatni.

A játék már most is kipróbálható a BlizzConon, ám jelenlegi változatában csak tizenkét karakter és három pálya található. Ez persze a fejlesztés során jelentősen bővülni fog. Hogy az Overwatch mikor jelenhet meg, az a jövő zenéje, de még biztosan sokat kell rá várnunk. Az első tesztek viszont már 2015-ben elrajtolnak majd. Erről és további részletekről a játék hivatalos oldalán olvashattok, ahol a bétára is lehet már jelentkezni. ■


előző
következő
Overwatch - multi FPS-en dolgozik a Blizzard
Overwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a BlizzardOverwatch - multi FPS-en dolgozik a Blizzard
Overwatch
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overwatch

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló