Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Androidra is megjelent a Bugs vs. Aliens

Már nem csak az iOS felhasználók érhetik el a hazai fejlesztésű endless runner játékot.

2014.11.14. 09:45 | szerző: Dino | kategória: Játék

Augusztusban jelent meg a Keemba Studios első játéka, a Bugs vs. Aliens, amely első körben az iOS rendszerű készülékekre volt elérhető. Az ingyenes mobiljátékot két hónap alatt több mint 150 ezren töltötték le, pár nappal ezelőtt pedig megérkezett az androidos verzió is, így újabb felhasználókhoz juthat el ez az endless runner ("fuss, amíg bírsz") típusú alkotás (ilyenek például a Temple Run sorozat vagy a Sonic Dash és a Despicable Me: Minion Rush). A játékfejlesztői munkáját a debreceni Invictus Gamesnél kezdő Tordai Jácint kb. egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy indie fejlesztésbe kezd, ennek eredménye lett a Bugs vs. Aliens, amelyben egy idegen betolakodók ellen fellázadó bogárrajt kell irányítanunk. Lényeink képességeit folyamatosan fejleszthetjük, csapatokba szervezve őket pedig hatékonyabban irthatjuk az űrlényeket.
A háromfős csapatot vezető Tordai Jácinttól megtudtuk, hogy az androidos megjelenés első hétvégéjén 6000 letöltésük volt, és jelenleg 100-200-an töltik le óránként a játékot. Azonban az iOS verzióhoz hasonlóan ezúttal is bekerült alkotásuk a kalózok látóterébe. Igaz, hogy a játék maga ingyenes, azonban alkalmazáson belüli vásárlással extra előnyökhöz juthatunk. A végtelen játékbeli pénzt kínáló feltört verzió pedig felkerült kínai, tajvani és orosz kalózoldalakra, és bár ebből nem lesz hasznuk a fejlesztőknek, azért egy kis extra figyelmet kap játékuk.
A Bugs vs. Aliens Androidra a Google Play oldaláról, míg iOS-re az Apple Store-ból tölthető le. ■

előző
következő
Androidra is megjelent a Bugs vs. Aliens
Androidra is megjelent a Bugs vs. AliensAndroidra is megjelent a Bugs vs. AliensAndroidra is megjelent a Bugs vs. Aliens

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló