Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Blitzkrieg 3

Pusztítás a Blitzkrieg 3-ban

A játék legújabb videója a terep és épületek pusztíthatóságát mutatja be.

2014.11.16. 14:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nival Interactive szeretne visszakerülni a videojáték-ipar vérkeringésének fő áramába, ezért igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni korábbi sikerjátékuk legújabb részéből, a Blitzkrieg 3-ból. Manapság nem túl sok valós idejű világháborús stratégiai játékhoz lehet szerencséje a rajongóknak, ez pedig segíthet a játéknak még nagyobb sikert elérni - amennyiben annak minősége hozza a ma már elvárható szintet. A fejlesztők az elmúlt hetekben útjára indítottak egy trailer sorozatot, amelyben a játék bizonyos elemeit mutatják be. Korábban láthattuk, hogyan telnek a katonák mindennapjai a bázisokon.

A Word from the Front sorozat második felvonásában az animációk fontosságára és részletességére hívták fel a figyelmünket.

A napokban pedig megérkezett a harmadik video is, amelyben az épületek pusztíthatósága kapta a főszerepet.

A Blitzkrieg 3 az eddig látottak alapján kimondottan ígéretesnek tűnik, bár az egyelőre kérdéses, hogy milyen kampányt, történetet és (ami a stratégiai játékok esetében kiemelten fontos) milyen mesterséges intelligenciát sikerül a fejlesztőknek összekalapálnia. Erre a választ leghamarabb 2015 elején kaphatjuk meg. ■

Blitzkrieg 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Blitzkrieg 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló