For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Kabaré - visszatért a Steamre a Hatred

Rég volt ekkora huzavona egy még meg sem jelent játék körül.

2014.12.17. 09:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem tisztem itt és most erkölcsileg megítélni, hogy a Hatred milyen játék lesz, már csak azért sem, mert a megjelenésére még hosszú hónapokat várni kell. Az viszont már most biztos, hogy sokan fognak emlékezni a Destructive Creations alkotására, mivel kevés cím kavart ekkora port maga körül mostanában. A botrány rögtön a bejelentésekor kirobbant, mivel sokan nem nézik jó szemmel, hogy a játékmenet egyetlen célja (legalábbis egyelőre úgy tűnik) ártatlan járókelők lemészárlása. Bár a látványért az Unreal Engine negyedik generációja felel majd, az Epic Games kategorikusan elzárkózott a projekttől és a trailerből is kivetette a logóját.
Néhány nappal ezelőtt a fejlesztők újra reflektorfénybe kerültek, mivel szerették volna, ha játékuk a Steam Greenlight rendszerén keresztül nyer bebocsátást az online áruházba. Azonban a Valve alig néhány óra után eltüntette az adatlapot, amelyen támogatni lehetett volna a játékot, bár ezt érdemben nem indokolták meg. A statisztikai mutatók viszont pont azt jelezték, hogy sok játékos kíváncsi, mi sülhet ki az egészből.
Mára újabb csavar került a történetbe: a Hatred visszakerült a Steam Greenlight rendszerébe! A fejlesztők egyelőre hivatalosan nem reagáltak a dologra (a fórumukon arra hivatkoztak, hogy náluk épp éjszaka van, ők pedig pihennének, majd másnap foglalkoznak az egésszel). A Valve részéről viszont maga Gabe Newell szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Elmondása szerint nem tudott arról, hogy a játékot leszedték a Steamről, ezért utánakérdezett. Kiderült, hogy rossz döntést hoztak, ezért már vissza is állították az eredeti támogatói oldalt. A hibáért elnézést kért és sok sikert kívánt a játéknak.
Mostantól tehát újra lehet támogatni a Hatredet, hogy jövőre a Steamen keresztül is megvásárolható legyen. Hogy az egyes döntések hátterében milyen okok húzódtak meg, valószínűleg sosem fog kiderülni. Az viszont biztos, hogy ennél jobb "ingyen" reklám nem kellhet a Hatrednek... ■

Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Baracklekvár
Baracklekvár 2014.12.17. 10:50
Az legalább egész biztos, hogy már most unom az egész játékot...
Artemius '89
Artemius '89 2014.12.17. 20:16
Egyetértek az előttem szóló befőttesüveg lakóval!
KRISZ46
KRISZ46 2014.12.17. 23:32
Lord Gaben soha nem tenne ilyen rossz dolgot. Az ő szava szent
további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.