Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light kooperatív trailer

Barátainkkal együtt is kalandozhatunk majd Harran városában.

2015.01.25. 15:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak két nap és megjelenik a Dying Light, a Techland legújabb játéka. Ez - mint a napokban kiderült - egyelőre csak a digitális változatra érvényes, mivel a dobozos kiadás premierje február 27-re csúszott. A fejlesztők a napokban a lehető legmagasabbra szerették volna feltornázni a rajongók várakozását, ezért egyre másra mutatták be a videókat és árultak el újabb és újabb részleteket a játékról. Az alábbi trailer is a napokban érkezett és a játék kooperatív módjához igyekszik egy kis kedvet csinálni. Harran városában ugyanis nem csak egyedül, hanem akár három barátunk oldalán is harcolhatunk a túlélésért. A videóban négy fejlesztő ült össze egy kis közös csatára, hogy megvillantsanak egy keveset túlélő készségeikből . ■

Dying Light
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light

hozzászólások (25)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.28. 17:52
Ezzel csak az a gond, hogyha nem vagy független játékfejlesztő, akkor ha a munkáltatód azt mondja, hogy ő űrnácis zombi pokemonokat akar ellenfélnek, akkor nem nagyon lehet kreatív értelemben tenni ellene (vagy de és általában innen születnek a "creative differences" indokos elválások :-) ).
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.29. 00:21
Tudtommal ez úgy működik, hogy a stúdiók kitalálnak valamit, házalnak több kiadónál támogatásért és azért, hogy a kiadási teendőket elvégezzék. Ha a projekt tetszetős a kiadónak, akkor nyomják bele a pénzt, ha nem, elzavarják őket, vagy esetlegesen beleszólást kérnek a projektbe. Azért ez nem úgy van, hogy a kiadó mondja meg, hogy mit csináljon a stúdió tudtommal, de lehet én gondolom rosszul.
thri77
thri77 2015.01.29. 00:31
Ez max a független stúdióknál van így. Akik szerződésben vannak valamelyik kiadóval, vagy valamelyik "gépezet" részei, azokra simán kiosztják, hogy "Ti, most szépen ezt csináljátok majd 2 évig". Szóval van ilyen is, olyan is.
jawsika
jawsika 2015.01.29. 01:52
Sziasztok. Tudom, google a barátom, de fáradt vagyok megnézni. Ebben a játékban a co-op mit takar? Co-op kampányt, vagy mit?

Köszönöm a választ :)
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.29. 02:50
Röviden coopban lehet tolni a kampányt, küldetéseket + mindenféle challange-t. Szóval kb minden módnak meg van a coop variánsa.
Ja és nem össze keverendő az osztott képernyős coopal mert ez nem az, ez online coop.
ajánlott olvasnivaló