Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Reptile is visszatér a Mortal Kombat X-ben

Újabb karakterről rántották le a leplet.

2015.01.27. 19:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Fontos hét lesz ez a Mortal Kombat X rajongói számára, ugyanis a NetherRealm Studios két új karakterről is lerántja a leplet a napokban. Az első bemutatóra ma késő délután sor is került, ám nem egy új, hanem egy régi harcost lepleztek le. Reptile egyike a sorozat legrégebbi karaktereinek, így aligha kell bárkinek is bemutatni a gyíkembert, aki saját trailerben mutatkozott be. Míg a kezdetek kezdetén Scorpion és Sub Zero mellett a harmadik, zöld ninjaként szerepelt a játékban, mostanra fizimiskája teljesen átalakult. Legújabb iterációja kimondottan mutatósra sikerült. A héten még egy hasonló bemutatóra lehet számítani, de egyelőre nagy a titkolózás, hogy ki lehet a következő harcos. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (36)

SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.30. 10:30
Megnyugodtam akkor, király. :-)
MK-játékoknál abszolút jó, ha nem mennek el a realitás irányába, plusz így lehet jó időben jó helyen ellőni egy X-Rayt (mennyi káromkodás ment el a kollégák között ilyen esetekben.. :-D).
Barthezz
Barthezz 2015.01.30. 14:21
Nem volt róla szó a videokban, de remélem az enhanced attack is megmarad. Nagyon jó taktikázásra adott mindig lehetőséget, hogy inkább sűrűbben egy-egy erősebb támadás, vagy gyúrás az X-Ray-re. :-)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.30. 14:28
Mi egy idő után amolyan gentlemen's agreementként mindig 4-2-4-es meccskallibrálással (X-Ray kikapcsolása) futottunk neki a bunyóknak, így csak az Enhanced attackokkal adtunk egymás arcának.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.30. 14:42
Biztos megmarad az enhanced attack. Visszalépés lenne a netherrealm részéről, ha most vennék ki ezt az opciót, meg ugye ahogy te is írtad, ezáltal jóval több taktikai megoldásra van lehetőség :)
Barthezz
Barthezz 2015.01.30. 14:46
Igen, így a logikus. :) Az MK amúgyis egy nagyon jó harcrendszert vezetett be, sokkal összetettebbé vált ezáltal a küzdelem, mint a korábbi részekben. Mégis kézreáll minden teljesen. :-)
ajánlott olvasnivaló