Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Indiegogóra költözött a Street Tuning Evolution kampánya

Egy új videó is megjelent autónk összerakásáról.

2015.01.28. 17:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Kickstarteren kezdett nemrég gyűjtésbe az Invictus egy új játékhoz, a Street Legal Racing nyomába lépő Street Tuning Evolution fejlesztéséhez. A csapat azonban úgy döntött, hogy - elsősorban a PayPales fizetés hiánya miatt, amit fontosnak éreznek annak érdekében, hogy a világon mindenhonnan támogathassák projektjüket - átviszik a projektet egy másik közösségi finanszírozási site-ra, az Indiegogóra. Az új oldalon (illetve az alábbiakban) már videóban is belepillanthatunk a játékmenetbe, konkrétan autónk összerakásába és tuningolásába. Autónk összerakása után versenyezhetünk különböző módokon (pl. utcai futam, drift, drag), és online játéklehetőséget is kap a program. Az Invictus az Unreal Engine 4-et egészíti ki saját fizikai motorjával a játékhoz, a valósághoz minél jobban közelítő modellezés érdekében. ■


Street Tuning Evolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Street Tuning Evolution

hozzászólások (9)

Godzilla2
Godzilla2 2015.01.28. 22:59
A Street Legalok nagy kedvenceim voltak bár rengeteget kellett őket patchelni a játszhatóságért :) Erre is kíváncsi leszek (talán még finanszírozom is, bár ez a fizetésem függvénye :) )
DervisHUN
DervisHUN 2015.01.28. 23:15
Remélem azért lesz benne komolyabb szerelés. Nem volt szerencsém a Street Legalokhoz, úgyhogy nincs alapom. De nekem az hiányozna, ha itt is csak rákattintással épülnének be az alkatrészek mint egy akármilyen autós játékban.
barack1
barack1 2015.01.29. 00:10
Jó kis zene van az első videóban. Valószínüleg a játék alatt is hasonló zene megy majd, amitől jó hangulata lesz a játéknak.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.29. 09:25
Fejlesztési aggodalomra nincs ok, 2008-is a cég fő profilja az autós játékok voltak, így megmaradt még némi házon belüli tudás, ami miatt jól összejöhet ez.

A rizikó a kampány sikerességében rejlik. Bár 150.000 dollár a cél, ez azonban csak arra elegendő, hogy a játékot játszható állapotra hozzák, amibe aztán a közösség tud tartalmakat készíteni. Azonban egy teljes értékű játékhoz 500.000 dollár kellene, ezért gyerekcipő még az állapot.
totyak
totyak 2015.01.29. 17:28
Neked legyen igazad, bár szerintem így marad a végleges játékban is. De hogy pozitívat is mondjak, láttam már ennél pocsékabb autós játékot is.
ajánlott olvasnivaló