Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

20 perc Life is Strange

Megnézhető az első epizód nyitánya.

2015.01.28. 18:48 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Napokon belül megjelenik a Dontnod legújabb játéka, a Life is Strange első része. A fejlesztők első játékukhoz képest merőben más műfajban próbálkoznak, ugyanis az akciódús Remember Me után most egy időutazós kalandjátékot készítettek. Bár az elmúlt hetekben sok érdekes részletet megosztottak velünk a srácok, most minden korábbinál sokatmondóbb video került fel a világhálóra: megnézhető a játék első húsz perce. Az alábbi videóból mindenki képbe kerülhet, hogy mire is számítson Max kalandjától, ezzel együtt megtekintését csak azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha néhány poént előre lelőnek. ■

Life is Strange
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange

hozzászólások (14)

balays82
balays82 2015.02.01. 12:29
Csatlakozom. Nem értek egyet vele, hogy inkább csak lányok számára szórakoztató, azt sem gondolom, hogy ők lennének a célközönség. Ezzel az erővel pl. a Beyond sem való férfiaknak.
ivanova36
ivanova36 2015.02.01. 12:45
Játékosa válogatja hogy mennyire tud azonosulni. A zenék sokat dobtak rajta, de a főszereplő bőrébe nem tudtam magam beleélni. Ettől még végigvittem, és noha helyenként nem értettem egyet a felajánlott döntésekkel, sok újrajátszást megérhet ha a többi rész is hozza ezt a szintet és a végére gondosan el lesz varrva minden nyitott szál.
CasualCrash
CasualCrash 2015.02.05. 08:18
Kicsit sokallom a játék árát, remélem plus mellé hamarosan kapható lesz.
balays82
balays82 2015.02.05. 08:34
Sokallod? Szerintem meg kifejezetten baráti az ára, season pass-al főleg. Azon pedig meglepődnék, ha PS Plus kínálatába rövid időn belül bekerülne, mivel a jelenlegi tempó alapján kb. nyár végére jelenik meg az összes epizód. Persze lehet, hogy mondjuk az elsőt berakja a Sony, feltéve, ha megint magára akarja zúdítani a népharagot, hogy a sok indie szar mellé képes betenni még egy 1/5-öd játékot is. :-)
thri77
thri77 2015.02.05. 09:12
Az lehet meg hogy az elso reszt bedobjak ingyen a szezon vege fele, mint a Telltale cimeknel. Bar az a teny hogy volt belole trial gyengiti ezt a teoriat. Az ar meg - ilyenek az emberek. Barmilyen az arkepzes, mindig lesz valaki aki megjegyzi majd, hogy draga, vagy miert nincs ingyen.
ajánlott olvasnivaló