Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pix the Cat launch trailer

Megjelent a retro ügyességi játék PC-s változata.

2015.01.30. 08:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A tavaly ősszel PS4-re és PS Vitára megjelent Pix the Cat mostantól PC-re is elérhető. A retro grafikával készült ügyességi játék rengeteg különféle játékmódot tartalmaz mind egyszemélyes, mind többjátékos módban. A játék konzolos változata egész szép sikert ért el, ezért a fejlesztő Pastagames szeretné a PC-s játékosok számára is elérhetővé tenni. A megjelenés kapcsán megérkezett a launch trailer is. ■

Pix the Cat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pix the Cat

hozzászólások (4)

barack1
barack1 2015.01.30. 10:03
Ezt a játékot szerintem PS vitára találták. Utazás közben, amior van pár percszabad ideje az embernek tökéletes. Azért PC -n jobban szeretem a komojabb címeket.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.01.30. 13:18
Nem tudom, de nekem elég tetszetős ez a játék. Van benne egy kis snake utánérzet, de nagyon bejövős. Még az is lehet, hogy teszek vele egy próbát :)
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.01.30. 14:11
A cikk kis képéről először azt hittem, hogy egy klasszikus Walt Disney-stílusban rajzolt retró lesz itt, aztán a launch trailer kezdetétől jött a WTF. :-D

A Laboratory részen kívül ha ezzel huzamosabb ideig játszik valaki, garantáltan kifolyik a szeme, annyira túldesignoltak és tömények a sprite assetek és GUI elemek. Én már ettől a kis trailertől enyhén rosszul lettem fizikailag, pedig ritkán vagyok hajlamos az ilyesmire.
totyak
totyak 2015.01.30. 14:39
Ez a játék ért el szép sikereket? Néha nem értem a játékosokat. Olyasmikre kattannak rá, amik szerintem borzalmasak már ránézésre is, amik meg jónak tűnnek, azt lehúzzák.
ajánlott olvasnivaló