25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Pix the Cat launch trailer

Megjelent a retro ügyességi játék PC-s változata.

Írta: GeryG 4 hozzászólás

A tavaly ősszel PS4-re és PS Vitára megjelent Pix the Cat mostantól PC-re is elérhető. A retro grafikával készült ügyességi játék rengeteg különféle játékmódot tartalmaz mind egyszemélyes, mind többjátékos módban. A játék konzolos változata egész szép sikert ért el, ezért a fejlesztő Pastagames szeretné a PC-s játékosok számára is elérhetővé tenni. A megjelenés kapcsán megérkezett a launch trailer is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Pix the Cat

Platform:

Fejlesztő: Pastagames

Kiadó: Focus Home Interactive

Megjelenés:
2015. január PC
n/a: PSV, PS4

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

totyak
totyak [445]
Ez a játék ért el szép sikereket? Néha nem értem a játékosokat. Olyasmikre kattannak rá, amik szerintem borzalmasak már ránézésre is, amik meg jónak tűnnek, azt lehúzzák.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH [806]
A cikk kis képéről először azt hittem, hogy egy klasszikus Walt Disney-stílusban rajzolt retró lesz itt, aztán a launch trailer kezdetétől jött a WTF. :-D

A Laboratory részen kívül ha ezzel huzamosabb ideig játszik valaki, garantáltan kifolyik a szeme, annyira túldesignoltak és tömények a sprite assetek és GUI elemek. Én már ettől a kis trailertől enyhén rosszul lettem fizikailag, pedig ritkán vagyok hajlamos az ilyesmire.
RAI*DEN
RAI*DEN [3086]
Nem tudom, de nekem elég tetszetős ez a játék. Van benne egy kis snake utánérzet, de nagyon bejövős. Még az is lehet, hogy teszek vele egy próbát :)
barack1
barack1 [76]
Ezt a játékot szerintem PS vitára találták. Utazás közben, amior van pár percszabad ideje az embernek tökéletes. Azért PC -n jobban szeretem a komojabb címeket.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)