Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Strange pontok és fejlesztői napló

Megjelent a Dontnod új játéka, amelynek idő közben az utolsó fejlesztői naplója is befutott.

2015.01.31. 11:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap óta elérhető a Dontnod új játéka, a Life is Strange. Ahogy az már köztudott, a teljes történet öt epizódra bontva fog megjelenni, az első rész a Chrysalis alcímet viseli. A premier után meg is érkeztek az első élménybeszámolók, amelyek alapján jól sikerült Max kalandjának első felvonása:

Az első értékelések mellett megérkezett a játék harmadik fejlesztői naplója is, amelyben a történet helyszínéül szolgáló Arcadia Bay megépítése, a játék zenéi és a színészek munkája, valamint a látványvilág került szóba. ■

Life is Strange
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange

hozzászólások (56)

totyak
totyak 2015.02.04. 19:01
Végül is én csak örülnék, ha már jövő hét végén magyarul játszhatnám. Sajnos én egyáltalán nem tudok angolul, lehet az bármilyen könnyű.
ivanova36
ivanova36 2015.02.04. 21:43
Azért annyira nem könnyű :) Nagyon sok fotós téma van benne és ha nem érdekel akkor nehezen rágod át magad rajta. Meg sok mindennek utána kell nézni mert máshogy vagy magyarul fordítva, pl egy-egy fotó címe, stb...
bollokr
bollokr 2015.02.07. 15:54
Nahh,tegnap este próbáltam ki ténylegesen is.
Mármint az episode 1,demó szerintem.
hmmmmmm
3 perc után beleuntam hogy mindent ki kell próbálni,de nem idegesítően sok az infó,csak nyomaszt egy idő után.
Ennek ellenére a kicsit rajzolt ábrázolás,és a zenei aláfestés nagyon tettszett.
Az idő pörgettyű rész nem újdonság POP rajongók körében(csak vicceltem)
de még is ahogy a történet változik vele,már másként tekintettem rá.
Kicsit gyermetegen indul,de talán meglepődök a végére.
Eddig nálam 6.5
ivanova36
ivanova36 2015.02.07. 16:06
Persze nem új találmány a visszatekerés, de míg a Prince of Persia: Sands of Time-ban amolyan quick save/load helyett használtad, egy-egy elhibázott ugrás, vagy hárítás "kijavítására", itt teljesen más szerepe van. Itt a történetet és a szereplők reakcióit tudod vele befolyásolni, mint tapasztaltad. Anno pl a Shogo: MAD, vagy Deus Ex 1 esetében amikor a történet elágazott, mentettél egyet, ha érdekelt mi van a többi történetágban is, majd a végigjátszás után visszatöltötted és megnézted a másik befejezést is. Vagy nem is kell ennyire visszamenni az időben, ott van a JULIA: Among the stars. Ott is több befejezés van, amiket játékállás betöltés után tudod végigvinni. Itt gyorsabban meg tudod nézni mindkét vagy több szálat és eldöntheted melyiken mész tovább. Persze csak a legutolsó döntést tudod visszatekerni, így a több döntésen átívelő reakciókat csak újrajátszással tudod megváltoztatni, de éppen ez az egyik vonzereje ennek a játéknak.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.08. 09:42
Shogonál én is csináltam anno branching mentéseket, miután rájöttem, hogy Sanjuroval más irányokat is vehetünk. :-) Itt az autosave miatt ez nehézkesebb lenne, de legalább a játékidő kitolódik.
ajánlott olvasnivaló