Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty: Advanced Warfare

Február végén jön a Call of Duty: Advanced Warfare DLC-je

Xboxra már elérhető a Havoc DLC, a hónap végén PC-re és PlayStationre is megérkezik.

2015.02.04. 22:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Pontos megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC-jének PC-s, PlayStation 3-as és 4-es változata. A DLC Xboxra január vége óta elérhető, de ahogy a sorozattól már megszokhattuk, a többi platformra egy hónapos csúszással érkezik meg. Ennek megfelelően a többi játékos február 26-án számíthat az új kompetitív pályák és az Exo Zombies játékmód megérkezésére. A DLC természetesen része a season passnak, aki viszont erre nem fizetett elő, annak 15 dollárt kell érte kicsengetnie. ■

Call of Duty: Advanced Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Advanced Warfare

hozzászólások (14)

totyak
totyak 2015.02.05. 17:30
Bizony. Meg azoknál, amik nagy nevek. Azokat gond nélkül beárazzák 14 ezerre. Korábban 12-nél nem nagyon volt drágább pc-s játék. Sőt, volt egy rövid időszak, amikor 10-ért is mentek.
SolidSnakeGH
SolidSnakeGH 2015.02.05. 18:22
Annyiból viszont brutális, hogy 1 éven belül drasztikusan lecsökkennek az árak, Steam-en pedig DLC-stől mindenestül leárazva be lehet szerezni, ha elég türelmes az ember. Régen ez egyáltalán nem volt jellemző.
RAI*DEN
RAI*DEN 2015.02.05. 22:39
Erre kitűnő példa a GTA5, ami más konzolos címhez képest a prevgen gépeken, a megszokott 11-12ezres ár helyett 15-16ezer FT-ért volt kapható mindenhol. A Currentgennél is eljátszották ezt az árkülönbséget ha emlékezetem nem csal.
thri77
thri77 2015.02.06. 07:55
Igen, ez nagyon igaz és meglehet tudatosan alakult át a piac. Indítanak egy viszonylag magas árral, akinek nagyon kell úgyis megveszi. Aztán jönnek az akciók, amikkel olyanokat is behúznak, akik lehet nem is akartak vásárolni (én is vettem az elmúlt hónapokban csak azért valamit, mert olcsó volt, de alapjában nem akartam megvenni). Ez pedig a "nap végén" több profitot hoz, mintha makacsul tartanák a kezdő árat. Szóval végül is mindenki jól jár.
bollokr
bollokr 2015.02.06. 11:16
Ezt mondom már kb 5 éve.
A kis szemetek megcsinálnak egy fullos játékot,és lebutítva kiadják 2 részben.Köszönjük.
Rohadjon meg a játékkészítő iparág,hogy semmi újat nem adnak,csak a feldolgozások,ugyanarra a motorra irt további részek,meg a retro retroját éljük mindenben.Ha néha kijön valami egyedi azért meg elkérik a borsos fejlesztői summát.
ajánlott olvasnivaló