Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb két visszatérő a Mortal Kombat X-ben

Bár hivatalosan még nem mutatták be őket, biztosra vehetjük Johnny Cage és Kenshi szereplését.

2015.03.08. 12:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szép hosszú karakterlistával fog megjelenni áprilisban a NetherRealm Studios verekedős játéka, a Mortal Kombat X. A fejlesztők tovább viszik a 2011-es játék történetét, valamint igyekeznek a játékmeneten is újítani valamennyit. Harcosok terén viszont már nagyjából a bejelentés óta tudható, hogy lesznek vadonatúj szereplők is. Mellettük a napokban két visszatérő szereplése is szinte biztossá vált, habár egyelőre sem Johnny Cage, sem Kenshi nem lett hivatalosan bejelentve. A játék producere szólta el magát egy interjú során.
„Játszhatunk majd Johnny Cage-dzsel is, de szerepelni fog Cassie Cage is, aki Sonya és Johnny lánya. Látni fogjuk Kenshit is, valamint még néhány más szereplőt is.” – nyilatkozta Adam Urbano a Game Crate magazinnak.
A hivatalos bejelentésre tehát még várnunk kell, de várhatóan erre a következő napokban sor kerül majd. A Mortal Kombat X megjelenéséig már csak egy bő hónap van hátra, április 14-én PC-re, PlayStation 3-ra és 4-re, valamint Xbox 360-ra és One-ra lesz esedékes. ■

Mortal Kombat X
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat X

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló