Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új kiegészítőt kap az Age of Wonders III

Az Eternal Lords április közepén fog megjelenni.

2015.03.12. 13:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héten belül újabb kiegészítőt kap az egy éve megjelent Age of Wonders III. A Triumph Studios körökre osztott stratégiájának új csomagja az Eternal Lords címet viseli és mindjárt három új népet is ad a játékhoz: necromancer, frostling és tigran. A csomag természetesen saját kampányt is tartalmaz, amely a három új fajhoz kötődik. Emellett a játékmenetben is számíthatunk újdonságokra, így cselekedeteink a birodalmunk lakosságát alkotó fajokra más és más hatással lesznek. Ha mondjuk, megtámadunk egy tünde várost, a birodalmunkban élő tündék nem lesznek épp elragadtatva. Vagyis minden fajjal figyelnünk kell, hogy milyen viszonyt alakítunk ki. Új felfedezésre váró helyszínek is kerülnek a térképre, mint a Lich Castle, Temple of Sand, vagy a Hall of the Forefathers.
Az Age of Wonders III – Eternal Lords a tervek szerint április 14-én jelenik meg, megvásárolni a Steamen és a GoG.comon tudjátok majd. A bejelentés mellé új trailer is érkezett. ■

Age of Wonders III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Wonders III

hozzászólások (1)

Wing
Wing 2015.03.12. 16:01
Zsír. Az AoW III nálam egyértelműen a tavalyi év stratégiája volt, ráadásul a készítők nagyon jó arcok, folyamatosan jön az új kontent ingyen, ráadásul az első DLC is (http://www.playdome.hu/cikk/41135/age-of-wonders-iii-golden-realms-dlc) remekül sikerült.
ajánlott olvasnivaló