Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bloodborne Bloodborne

1 millió felett jár a Bloodborne

A kritikusok után a játékosokat is meggyőzte a játék, amely néhány hét alatt elérte a bűvös egymilliós álomhatárt.

2015.04.16. 20:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Alig telt el három hét a Bloodborne megjelenése óta, a játékot mind a kritikusok, mind a játékosok kirobbanó sikernek titulálták. A kritikákat összesítő Metacritic oldalon jelenleg 92%-os mutatóval rendelkezik, ezzel pedig harmadik az összesített PlayStation 4-es örök ranglistán - az első a Grand Theft Auto V 97%-kal, második a The Last of Us: Remastered 95%-kal. A rajongók pontszámait alapján is 88%-on áll, ezzel holtversenyben vezeti a listát a The Last of Us: Remastereddel. A kritikai sikert mostanra anyagi is kíséri, ugyanis a Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a játék a napokban átlépte a bűvös egymilliós eladott példányszámot.
„A Bloodborne számunkra is egy új kihívás volt, az volt a célunk, hogy egy olyan játékot készítsünk, amely megmutatja, hogy mire képes a PS4. Nagyon örülök, hogy ennyi felhasználó élvezi a játék kivételesen gazdag és részletes világát, a gyönyörű, melankolikus atmoszférát és a szinte tapintható feszültséget. A SCE WWS továbbra is olyan szoftverekkel szolgál majd, melyek bizonyítják a PS4 egyedülállóságát.” – nyilatkozta Shuhei Yoshida, a játék kiadásáért felelős SCE vezetője. ■

Bloodborne
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bloodborne

hozzászólások (2)

VodevilX
VodevilX 2015.04.16. 20:48
Phil Spencer is gratulált
Respect!
balays82
balays82 2015.04.16. 22:26
Ez korrekt, ugyanakkor azért meglepő reakció.

Ez a siker viszont annyira nem meglepő, a Bloodborne már semmilyen szempontból nem rétegjáték szerintem. Jó példa erre az én esetem. Amióta megvan, mással nem is játszottam (ezzel viszont néha fejben is, amikor nem vagyok gép előtt, komoly függőséget tud okozni), pedig sokáig úgy volt, hogy meg sem veszem. Nem vagyok benne biztos, hogy idén játszom még ennél jobb játékkal, mondom ezt annak ellenére, hogy csak április van, és már nyakunkon a The Witcher 3 megjelenése, ami a bejelentése óta magasan a legjobban várt játék nálam.
ajánlott olvasnivaló