Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Iceberg Interactive adja ki az Into the Starst

A játék januári sikeres Kickstarter kampányát követően már kiadót is talált magának.

2015.05.08. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A veterán fejlesztők által alapított Fugitive Games első játéka egy nagyon ígéretes űrhajó-szimulátor lesz. Az Into the Stars elkészítéséhez még januárban a Kickstarteren kérték a játékosok támogatását, amit végül meg is kaptak, így a projekt zöld utat kapott. Az az óta eltelt hónapok sem teltek tétlenül, hiszen amellett, hogy a fejlesztés gőzerővel zajlott, folyamatosan keresték a játék leendő kiadóját is. A napokban végül pont került ennek a végére is, hiszen megállapodás született az Iceberg Interactive-val, akik vállalták a kiadást. Ez annak fényében nem is meglepő, hogy az kiadó előszeretettel karol fel kisebb projekteket is, ráadásul több sci-fi és űrhajós játék is található a kínálatában.
Az Into the Stars története egy távoli galaxisban játszódik, ahová mi – egy hatalmas felderítő űrhajó kapitánya – azért érkeztünk, hogy új otthont találjunk az emberiség számára. Ez azonban nem könnyű feladat, hiszen a puszta túlélésért is keményen meg kell dolgozni: biztosítanunk kell az erőforrásaink utánpótlását, gondoskodni a telepesekről és persze megvédeni magunkat az idegen civilizációk támadásaitól. Ehhez mi magunk szerelhetjük fel űrhajónkat és állíthatjuk össze a személyzetét.
Az Into the Stars egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a fejlesztők elárulták, hogy terveik szerint a korai változat már a nyáron megjelenhet a Steamen. Ha szeretnétek még többet megtudni a játékról, látogassatok el a hivatalos oldalra, ahol sok videót is találtok róla. ■

Into the Stars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Into the Stars

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló