Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres a Squad Kickstarteres gyűjtése

Csapatalapú akciójáték készül, amelyben a kommunikáció és az összhang elengedhetetlen lesz a sikerhez.

2015.05.31. 18:09 | GeryG | kategória: Játék

Újabb fényes Kickstarter kampányról számolhatunk be, ezúttal az Offworld Industries örülhet. Squad című játékukhoz kérték a rajongók támogatását 184 000 dollárt értékben és ezt az összeget alig négy-öt nap leforgása alatt már meg is kapták. A mutató ma, 26 nappal a kampány vége előtt már közel 194 000 dollárnál jár és a jelek szerint nem csökken a játékosok érdeklődése és adakozókedve.
A Squad - ahogy a címe is sejteni engedi - egy csapatalapú akciójáték lesz, ám nem holmi eszetlen lövölde. A többjátékos módra épülő FPS-ben a modern hadviselés valós oldalát szeretnék visszaadni, ezért a győzelemhez elengedhetetlen a csapattársakkal való folyamatos kommunikáció és az összedolgozás. A csaták hatalmas nyílt pályákon zajlanak, ahol a harcoló felek megépítik saját bázisukat, majd megpróbálják bevenni az ellenségét. Ehhez pedig oldalanként akár 50-50 játékos is csatlakozhat, akik kisebb csapatokba tömörülve rohamozhatják az ellent. A játékot egyébként a Battlefield 2-höz készült Project Reality ihlette, a fejlesztők között pedig jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező régi motorosok is vannak.
Az alapvető célt tehát elérte a gyűjtés, de a távlati tervek között is van még miért adományozni. Megfelelő összeg esetén a Project Reality eredeti pályái is bekerülhetnek a játékba, de kaphatunk kiképző központot és gyakorló-, valamint lőteret is, esetleg szerkeszthető egységeket, bevethető helikoptereket is. A fejlesztők a megjelenés előtt mindenképpen szeretnének több zárt alfa tesztet, ezt követően érkezhet meg a korai változat a Steamre, a sort pedig egy béta teszt zárná a végső premier előtt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Sikeres a Squad Kickstarteres gyűjtése
Sikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtéseSikeres a Squad Kickstarteres gyűjtése
Squad
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Squad

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2015.06.01. 10:49
Az Arma3 sokkal jobb is lehetne ennél, ha nem 2035-ben játszódna és nem ilyen idióta története lenne. Tudom vannak modok, de azért azok nem tudják azt, amit egy hivatalos tartalom. Remélem, hogy az első expansion valami arrowhead szerű lesz, visszatér a jelenbe és akkor minden ilyen Project Reality szerű dolgot verni fog.
ajánlott olvasnivaló