Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalos - PS4-re jön az Uncharted: The Nathan Drake Collection

Ami eddig csak elszólás volt, az mostantól hivatalosnak tekinthető.

2015.06.04. 19:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Délután mi is beszámoltunk róla, hogy véletlenül idő előtt kiszivárgott az Uncharted: The Nathan Drake Collection a PlayStation Store oldalára. A gyűjteményről mostanra megérkezett a hivatalos bejelentés is, amely igazolja az előzetes feltételezéseket: az eredeti trilógia elkészül PlayStation 4-re is. Az új kiadás természetesen nem egyszerű másolat lesz, a grafikát feltupírozzák 1080p-s felbontásba és stabil 60 fps teljesítményt is várhatunk a játékoktól. Emellett szebb fény-árnyék effekteket, részletesebb modelleket és élesebb textúrákat is kapunk, vagyis nagyjából ugyanazt az optikai tunningot, amit anno a The Last of Us esetében is. Egy kis tartalmi bővítés is kerül a kódok közé az új fotó mód képében, amivel látványos pillanatképeket készíthetünk Nathan kalandjairól.
További újdonság, hogy aki megvásárolja a csomagot, az garantáltan részt vehet majd az Uncharted 4: A Thief’s End multiplayer béta tesztjén is (ugyanakkor az első hírek szerint a csomag a trilógia többjátékos módját nem fogja tartalmazni). Érdemes egyébként elő is rendelni a gyűjteményt, hiszen cserébe egy sor extra holmit kapunk ajándékba a játékon belül.
Az Uncharted: The Nathan Drake Collection október 9-én fog megjelenni PlayStation 4-re, így a negyedik epizód előtt épp elég ideje lesz mindenkinek, hogy bemelegítésként újra (vagy először) átélje Nathan első három felejthetetlen kalandját. ■

Uncharted: The Nathan Drake Collection
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted: The Nathan Drake Collection

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló