Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015
Horizon: Zero Dawn Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn bejelentés

Az E3-on leplezte le vadonatúj játékát a Killzone szériát jegyző Guerrilla Games.

2015.06.16. 14:30 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

A ma hajnali Sony konferencia egyik vadonatúj címe a Horizon: Zero Dawn volt, amelyet a Killzone szériát jegyző Guerrilla Games fejleszt. Míg a stúdió korábbi játékai rendre sci-fi akció-FPS-ek voltak, ezúttal egy egészen más területen próbálják ki magukat. A Horizon története a nagyon távoli jövőben játszódik, amikorra az emberiség jelenlegi civilizációja már réges-régen a feledés homályába veszett. Az egykori hatalmas metropoliszokat visszakövetelte a természet, a régi technológia és kultúra már csak mohalepte romok és törmelék formájában lelhető fel a Föld felszínén. A sztor főszereplője Aloy, egy fiatal vadászlány, akibe belenevelték, hogy az ő törzse a legősibb, leghatalmasabb. Persze még ebben a világban sem minden az, aminek elsőre látszik, ezért Aloy veszélyes kalandok elé néz, hogy megértse az őt körülvevő világot. Azt a világot, amelyben hatalmas mechanikus lények kószálnak mindenfelé emberhúsra éhesen. E lények leginkább a dinoszauruszokra hasonlítanak, de akárhogy is, komoly veszélyt jelentenek Aloyra.
A show-n bemutatott előzetesben a játékmenetből is kaptunk ízelítőt. A TPS-ek táborát erősítő játékban hatalmas világ várja, hogy felfedezzük, ám utunk során rendszeresen meg kell küzdenünk a különféle lényekkel. Ilyenkor azok nyers erejét és méretbeli jelentős fölényét csak Aloy gyorsasága és ügyessége tudja kompenzálni.
A Horizon: Zero Dawn kizárólag PlayStation 4-re készül és valamikor 2016-ban jelenhet meg. ■

előző
következő
Horizon: Zero Dawn bejelentés
Horizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentésHorizon: Zero Dawn bejelentés
Horizon: Zero Dawn
A legutóbbi Horizon: Zero Dawn cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Creativ3Form
Creativ3Form 2015.08.29. 15:24
Most botlottam csak bele ebbe a 6 és fél perces trailerbe a tubeon és engem megvett kilóra. :-O Ment is az előrendelés azonnal!
ajánlott olvasnivaló