Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015

Kingdom Hearts III játékmenet-videó

Az E3-on végre hosszabb bemutatót láthattunk a sorozat fináléjából.

2015.06.21. 17:30 | szerző: Zoo_Lee | kategória: E3 2015

Két éve a Sony E3-as prezentációján találkozhattunk először a Kingdom Hearts sorozat befejező részével, megtudhattuk, hogy a finálé (amely 2005 óta az első normálisan sorszámozott rész) visszatér nagykonzolokra, láthattunk egy pár másodperces töredéket is a játékból, de ezt két éven át tartó csend követte, amíg a Square-Enix kiadta a korábbi részek HD gyűjteményeit. Idén a kiadó saját E3-as prezentációján megtört a csend, egy free-to-play mobilos spin-off, az Unchained Key bejelentése mellett egy hosszabb előzetest is kaptunk a harmadik részből. Számtalan régi karakterrel és játékelemmel találkozhattunk, láthattuk akcióban Sora, Donald és Goofy trióját, a játékmenet hihetetlenül gyors, látványos, a játék grafikája meseszép, az ellenfelek pedig korábban sosem látott tömegekben támadnak majd hőseinkre. A készítők is ejtettek pár szót a játékról, megtudhattuk például, hogy az új világok között a Tangled (Aranyhaj és a nagy gubanc) is szerepelni fog, a történet pedig végre választ fog adni a korábbi részekben összegyűlt összes kérdésre és homályos foltra. Az előzetes végén ráadásul feltűnt egy újdonság is: úgy tűnik, a harmadik rész Xbox One konzolokon is tiszteletét teszi majd. ■

előző
következő
Kingdom Hearts III játékmenet-videó
Kingdom Hearts III játékmenet-videóKingdom Hearts III játékmenet-videóKingdom Hearts III játékmenet-videó
Kingdom Hearts III
A legutóbbi Kingdom Hearts III cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.06.21. 23:48
Egy óriási kulcsra emlékeztető karddal rohangáló, idióta anime gyerek DmC-t/GoW-t játszik, miközben segítői Disney figurák????
.
.
.
Szóval kár, hogy nem jön PC-re, pedig azt hiszem igazán jöhetne, ha már nyit a Mikrofos felé és a célplatformokról könnyebb a PC-re portolni.
ajánlott olvasnivaló