Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ezen a hétvégén minden Total War játék ingyenes

A sorozat most ünnepli tizenötödik évfordulóját, ezért a hétvégén minden eddig megjelent epizód ingyen kipróbálható és nagy kedvezménnyel vásárolható meg.

2015.06.26. 16:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2000. június 13-án jelent meg a Creative Assembly nevét világszerte ismertté tevő sorozat első része, a Shogun: Total War (bár azt kevesen tudják, hogy a stúdiót 1987-ben alapították és az első bő tíz évében leginkább sportjátékokat készített). Ekkor még nem sokan sejtették, hogy egy nagy és töretlen népszerűségnek örvendő széria első epizódjáról van szó, amely máig kilenc részt és több mellékágat megélt. A sorozat folyamatosan fejlődött, szépült és bővült, hogy lassan a történelem legfontosabb korszakait rendre feldolgozzák.
A stúdió idén ünnepli a széria fennállásának tizenötödik évfordulóját, ezért ezen a hétvégén különleges ajánlattal állnak elő: az összes eddig megjelent részét ingyen lehet kipróbálni. Emellett a Total War: Attila kivételével az összes részt 75%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a Steamen keresztül. Azért a széria legutóbbi darabjára is érvényes az ajánlat, csak épp 33%-os arányban. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló