25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új szereplőkkel jöhet a Life is Strange folytatása

A Dontnod még az első évadon dolgozik, de már szóba került a második is.

Írta: GeryG

A Dontnod is beszállt az epizodikus kalandjátékok Telltale Games által uralt piacára és tette ezt egész meggyőző módon. A Life is Strange ugyanis egy remek kalandjáték lett, amelyben egy fiatal lány különös történetét ismerhetjük meg. Max képes visszapörgetni az idő kerekét és ezáltal bizonyos eseményeket manipulálni, ez pedig nagy segítségére van egy eltűnt diáklány utáni nyomozásában is. A sztori öt részre bontva bontakozik ki, ebből májusban érkezett meg a harmadik fejezet, vagyis még javában folyik a negyedik és ötödik felvonás fejlesztése.
Ennek ellenére a napokban a Polygon magazinnak adtak interjút a készítők, amelyben már egy esetleges második évadról is szót ejtettek. Elmondásuk szerint az első évadban mindenképpen lezárják Max és Chloe kalandját, így egy esetleges folytatásban már teljesen új szereplőkkel és új helyszínnel térnének vissza. A játék lényege és hangulata viszont maradna a régi, mivel ez egy jól bevált receptnek tűnik. Emellett arról is szót ejtettek, hogy szeretnék tartani az epizódok közti nyolchetes periódust, vagyis a negyedik fejezet várhatóan valamikor július közepén érkezhet meg – legalábbis a fejlesztők azt elismerték, hogy már a munka vége felé járnak.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Life is Strange

Platform:

Fejlesztő: Don't Nod

Kiadó: Square Enix

Megjelenés:
2015. január 30. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1, iOS, Android

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!