Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mad Max

Mit rejt a Mad Max Post-Apocalypse Edition?

Hát nem egy Mad Max figurát, az biztos.

2015.07.18. 15:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Manapság bevált szokásnak tekinthető, hogy egy-egy AAA kategóriás videojáték gyűjtői kiadásában a lemez, a művészi album, esetleg a fémtok és a zenéket tartalmazó CD mellett egy, a főhőst vagy más szereplőt ábrázoló figurát is találunk. A jelek szerint ezt a hagyományt nem kívánja követni az Avalanche Studios (vagy legalábbis nem mindegyik játéka esetében), ugyanis a Mad Max Post-Apocalypse Edition olyasmit rejt magában, aminek jó eséllyel a legtöbb rajongó sokkal jobban fog örülni.
A játék mellett annak előrendelői DLC-je, a Ripper is ott lapul majd, valamint nem marad el a szokásos exkluzív fémtok sem. Melléjük csomagolnak még egy egész pofás fekete rendszámtáblát is, de nem is ezek az igazán érdekesek. Hanem a figura helyén található Mad Max: Fury Road (itthon Mad Max: A harag útja) Blu-ray lemez. A film nemrég hatalmas sikert aratott a mozikban, így a széria rajongói bizonyára jobban örülnek egy kópiának a polcon, mint egy mutatós, ám annál haszontalanabb műanyag szobrocskának.
Sajnos van egy kis sötét felhő is a gyűjtői kiadás felett, mégpedig az, hogy egyelőre kizárólag Ausztráliában erősítették meg a megjelenését. Sem az USA-ban, sem pedig Európában nincs hír a forgalmazásáról, pedig biztosak lehetünk benne, hogy itt is rengetegen kapkodnának utána. Persze az sem mindegy, hogy mennyit kellene érte fizetni…
A Mad Max szeptember 4-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Mad Max
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mad Max

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló