Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lavalantula - pókos gagyiság a Rendőrakadémia sztárjaival

Mahoney, Jones, Callahan és Hooks visszatér.

2015.07.23. 19:51 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Napokon belül bemutatják Amerikában a legújabb Syfy őrületet, a Lavalantulát. Már a címből és a készítőkből is lehet következtetni, micsoda hollywoodi csodáról van szó: a történet Los Angelesben játszódik egy földrengés után, minek következtében az egész várost hatalmas pókok lepik el… amik nem mellesleg forró lávát köpködnek mindenfelé. Rendben, ez így elég is lenne, hogy az ember már lapozzon is a következő hírre (kivéve, ha történetesen nagy The Asylum vagy Syfy rajongó), ám egy gondolatra még álljunk meg előbb.
A Lavalantula egészen zseniális szereplőgárdával büszkélkedhet. A főszereplő ugyanis nem más, mint Steve Guttenberg, mindenki kedvenc Carey Mahoney-ja a Rendőrakadémia sorozatból. És ha már belevágott a tűzről pattant pókok aprításába, mindjárt magával hozta néhány régi ismerősét is: Michael Winslow, vagyis Larvell ’motorszájú” Jones, Leslie Easterbrook, vagyis a szexi Callahan hadnagy, valamint Marion Ramsey, a kicsi a bors, de nagyon hangos Hooks is szerepel a filmben. Sajnos Harris hadnagy (G.W. Bailey) és Lassard kapitány (George Gaynes, aki 98 éves!) nincsenek a stáblistán, pedig igazán velük lenne teljes a keret – hisz sajnos többen már nincsenek köztünk az egykori akadémisták közül.
A Lavalantula tehát már csak a szereplők miatt is megérdemel egy próbát. A premierre holnapután, vagyis július 25-én kerül sor. Nekünk addig is itt egy előzetes, valamint egy interjú a színészekkel. ■


hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló