Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Folytatódik a Jurassic World

Elég nagy sikert aratott az idei mozi, hogy 2018-ban újra ellátogathassunk a dinók szigetére.

2015.07.24. 18:32 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Júniusban érkezett meg a mozikba Steven Spielberg 1993-as klasszikusának legújabb (szám szerint a negyedik) folytatása, a Jurassic World. Bár sokan voltak, akik fanyar mosollyal az arcukon hagyták el a mozit a film után, ráadásul a kritikái sem nevezhetőek egyöntetűen pozitívnak, még így jóval nagyobb sikernek számít, mint az előző két epizód. Emellett úgy tűnik, anyagilag is elég jól teljesít ahhoz, hogy a Universal Pictures már be is rendelte a folytatást. Immáron hivatalosnak is tekinthetjük, hogy készül a Jurassic World 2(?), amelyben visszatér Chris Pratt és Dallas Howard is. Velük ellentétben viszont a rendező, Colin Trevorrow nem tér vissza, ezt már korábban be is jelentette.
„A Jurassic World olyan, mint a Csillagok háborúja. Más rendezők egészen más ízt tudnak adni az egyes részeknek. Lehet, hogy beszállok majd, de biztos nem rendezőként.”
Az új Jurassic World premierjéig még elég sokat kell aludni, ugyanis jelen állás szerint 2018. június 22-én nyitja meg kapuit újra (ezek négy rész alatt sem tanultak a hibáikból?) az őshüllőpark. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló