Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mark Hamill lesz Joker a Batman: The Killing Joke-ban?

A legendás színész szívesen adná hangját újra az őrült gyilkosnak.

2015.07.27. 16:04 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy milliók kedvence gonosza, Joker is saját eredettörténetet kap, méghozzá egy rajzfilm formájában. A Batman: The Killing Joke egy már ismert történet, hiszen eredetileg 1988-ban jelent meg Alan Moore és Brian Bolland képregényeként és azt meséli el, miként vált az egyszerű mérnökből eltorzult arcú, mindenre elszánt őrült bűnöző.
Új hír a projekt háza tájáról, hogy Mark Hamill bejelentkezett a főszerepre. Mint ismert a Star Wars filmekkel elhíresült színész számtalan rajzfilmben és a Rocksteady Studios Batman: Arkham szériájában is hangját kölcsönözte a zöld hajúnak, és rajongók milliói gondolják úgy, hogy nála jobban senki sem szólaltatta még meg. A jelek szerint a készítők még nem döntötték el, hogy kire bízzák a szinkronszínészi munkát, de az biztosra vehető, hogy Hamill szívesen vállalná a feladatot, így rajta bizonyára nem fog múlni. ■

hozzászólások (3)

Ramborax
Ramborax 2015.07.28. 00:44
Hamill pont azt mondta, hogy az Arkham sorozat után nem fogja többször megcsinálni.

Mondjuk ezt lehet minden reggel eljátsza.
LurAS
LurAS 2015.07.28. 18:29
Ha jól emlékszem úgy mondta, hogy nem sok mindenért lenne hajlandó visszatérni a Joker szerepbe. Máshol/Régebben meg azt nyilatkozta, hogy mindig is a Killing Joke volt a kedvenc története és reméli, hogy egyszer elkészítik és részt vehet benne. Szóval ez a kettő összeillik. Azért én örülnék neki, messze ő a legjobb Joker szinkronhang. :)
Gobiakos
Gobiakos 2015.07.28. 18:48
Hivatalos! Ő lesz, sőt már a hangsávokat is rögzítették tőle.
ajánlott olvasnivaló