Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Leap of Fate Leap of Fate

Érdekes hibridnek ígérkezik a Leap of Fate

Mágia-cyberpunk-rougelike-hack'n'slash-action-RPG-kártyajáték - mi van?

2015.08.08. 09:21 | szerző: Sityi | kategória: Játék

A hír bevezetőjében olvasható katyvasz nem véletlen, ugyanis a Clever-Play első pillantásra zavarosnak tűnhet, mi mindenből merít és próbál egy játékot faragni a Leap of Fate-tel. Kezdjük akkor együtt kibogozni!
Alapjában véve egy akció-RPG-ről beszélünk, ami már a stílusával kiemelkedik a többi közül, ugyanis nem túl gyakori a cyberpunk ebben a műfajban - ez még ráadásul meg lett kavarva mágiahasználattal is, így ugyan nem teljesen egyedi a dolog (a Shadowrun világa is hasonló), de nincs annyira agyonhasználva, mint mondjuk a standard fantasy.
Az alábbi játékmenet videóból tisztán látszik, hogy a non-stop akcióra nagy hangsúly fog kerülni, és természetesen az RPG-mintájú fejlődés is adott lesz. Ami viszont már szokatlan, hogy némi zsugázás is belekavar alaposan a dolgokba, ugyanis a kártyák nagyban befolyásolják a választott hősünk kalandjait.
Erre még rájön a rougelike, mint játékelem, azaz nem igazán valószínű, hogy kétszer sikerül ugyanúgy, ugyanazt a játékot végigvinni...
A játék már elérhető a Steam korai hozzáférés programján belül. ■

előző
következő
Érdekes hibridnek ígérkezik a Leap of Fate
Érdekes hibridnek ígérkezik a Leap of FateÉrdekes hibridnek ígérkezik a Leap of FateÉrdekes hibridnek ígérkezik a Leap of Fate
Leap of Fate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Leap of Fate

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló