Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Battlefront (2015) Star Wars: Battlefront (2015)

Star Wars: Battlefront PS4 Bundle - nem is akármilyen

Darth Vader néz le ránk az egyedi konzolról.

2015.08.17. 13:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Újabb PlayStation 4 csomagot mutatott be a Sony a napokban, amely az ősszel megjelenő Star Wars: Battlefronthoz kötődően. Összesen három különböző kiszerelésben lesz megvásárolható a konzol és a játék együttese. Az alapcsomagban semmi extrát nem kapunk, a szokásos 500 GB-os gép mellett a játék standard kiadása lapul majd a dobozban egy hagyományos kontroller mellett. A másik két csomag viszont már sokkal érdekesebb.
A két limitált kiadásban egy nagyon menő (1 TB-os) Darth Vaderes konzol lapul, a hozzá tökéletesen passzoló fekete-piros DualShock 4 kontrollerrel. A különbség a két csomag között, hogy az egyikben a Star Wars: Battlefront Deluxe Editiont találjuk, míg a másikban a Disney Infinity 3.0-t a Rise Against the Empire Play Settel és egy Bobba Fett figurával. Ami viszont még közös a két limitált csomagban, hogy mindkettőben találunk letöltő kódot négy klasszikus Star Wars játékhoz: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter és Star Wars Bounty Hunter. Mindegyik játék először érhető el PS4-re és természetesen valamennyire a grafikájukat is gatyába rázzák.
A PlayStation 4 Star Wars Bundle a Star Wars: Battlefronttal egyszerre fog megjelenni november 19-én, de néhány napon belül már elő is tudjátok majd rendelni. ■

Star Wars: Battlefront (2015)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: Battlefront (2015)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló